9 calităţi care îți sporesc sex-appeal-ul în ochii unei femei

9 calităţi care îți sporesc sex-appeal-ul în ochii unei femei

Unele femei se lasă mai curând cucerite de priviri seducătoare, altele – de cuvinte frumoase, altele – de prestanţa unui bărbat, însă toate caracteristicile de mai jos te vor face cu mult mai atrăgătoraie în ochii majorităţii femeilor.

1. Încrederea în sine

Aceasta este una dintre calităţile pe care le caută cu precădere femeile la bărbaţi. Ele nu sunt atrase, în general, de bărbaţii nesiguri, cu un aer suferind şi şovăielnic, căci vor să se simtă sigure şi protejate alături de perechea lor.

2. Pasiunea pentru ceea ce faci

Această pasiune ar putea fi o reflectare a modului cum te comporţi şi în alte aspecte ale vieţii, deci şi în cadrul unei relaţii amoroase.

3. Simţul umorului

De multe ori, acesta devine o „armă” irezistibilă, care vă face să cucerești femeia dorită fără prea mare efort.

4. Un bun simţ al conversaţiei

În unele cazuri, bărbaţii tind să monopolizeze conversaţia, iar femeia nu mai apucă să rostească nicio vorbă. Ideal este să pui întrebări şi să aştepţi să ți se răspundă, să stabilești o conversaţie în care să fiţi amândoi implicaţi şi care să vă trezească amândurora interesul.

5. Priceperea la gătit

Nu doar pentru bărbaţi, ci şi pentru femei este posibil ca dragostea să treacă prin stomac, aşa încât talentele tale gastronomice pot fi socotite drept o trăsătură extrem de senzuală.

6. Priceperea la dansat

Această abilitate poate fi şi ea considerată foarte senzuală, căci atingerea trupurilor în timpul dansului, pe ritmul muzicii, poate fi asemănată întrucâtva cu a face dragoste îmbrăcaţi, sub privirile tuturor.

7. O privire care spune cât o mie de cuvinte

O privire expresivă face uneori mai mult decât cea mai frumoasă poezie: ea poate fi o lucire a patimii care sălăşluieşte în voi, dar şi o revărsare de afecţiune şi tandreţe nemăsurată, o declaraţie de iubire cum nu mai există alta.

8. Un zâmbet cald şi sincer

Fiecare bărbat are felul său de a zâmbi, însă unele zâmbete pot fi de-a dreptul irezistibile, mai ales cele sincere şi calde şi care par a nu avea sfârşit.

9. Dovezile spontane de iubire

O floare dăruită pe neaşteptate, un bileţel sau o scrisoare de dragoste fără vreun motiv anume, o cutie cu dulciurile preferate, un sărut „neglijent” pe ceafă – toate aceste gesturi simple sunt extrem de seducătoare pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Sursa

Recomandări