9 lucruri care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei de 30 de ani

9 lucruri care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei de 30 de ani

30 de ani pare un prag de speriat pentru multe dintre noi, însă vei vedea că este o perioadă minunată din viața ta, în care te vei cunoaște mai bine și te vei bucura mai mult de viață. În plus, este o perioadă în care știi deja ce ți se potrivește mai bine din punct de vedere vestimentar.

Ai explorat tendințele în fiecare an și te-ai jucat cu stilul tău, acum știi deja ce fel de piese vestimentare preferi, ce culori ți se potrivesc.

1. Jeans cu croi drept

Alege o pereche de jeansi cu talie înaltă, în tendințe sezonul acesta, sau o pereche relaxată de boyfriend jeans.

2. Blazer

Mai tii minte costumul negru pe care îl purtai la 20 de ani în cadrul primului interviu?! Sunt sigură că nu e o alegere vestimentară de care să fii mândră și astăzi. Renunță la el și înlocuiește-l cu un blazer croit pe corp, dintr-un material de calitate și asortează-l cu o pereche de pantaloni slim.

3. Rochie din dantelă

Dacă porți o rochie din dantelă, alege una cu o dublură combintă și asortată- va fi sexy fără să dezvăluie ceea ce doar iubitul tău ar trebui să vadă.

4. Fusta din denim

Înlocuiește fusta mini cu una dreaptă, midi din denim și poart-o cu o pereche de stilettox sau cu o pereche de tenisi slip-on.

5. Rochia neagră clasică

Este singura rochie care se potrivește oricărei femei, indiferent de siluetă, înălțime si vârstă. O poți purta la orice tip de eveniment, accesorizată cu bijuterii potrivite!

6. Pantaloni de costum

Alege o pereche de jeansi scurți ceva mai largi, care pică la cel puțin două degete sub posterior și poartă-i în weekend-urile pline de activități, în parc sau la plajă.

7. Geanta

Este un accesoriu foarte important și nu trebuie să lipseacă din garderoba niciunei femei. Alege una care să se potrivească la cât mai multe ținute, iar pentru evenimentele de tip cocktail alege un clutch deosebit.

8. Balerini

Îi poți purta cu un deux pieces, dar și casual cu o rochie sau cu o pereche de jeansi. Sunt perfecți pentru o zi la birou!

9. Pantofii cu toc

De asemenea, nu ar trebui să își lipsească nici perechea de pantofi cu toc. O pereche de pantofi cu toc îți oferă prestanță, încredere în tine și putere! Poartă-i la o seară de dans nebun sau la un date romantic. Sursa

Recomandări