9 plante de interior magice, care atrag dragostea, bucuria şi prosperitatea

9 plante de interior magice, care atrag dragostea, bucuria şi prosperitatea

Este binecunoscut faptul că florile dintr-un apartament sau birou sunt excelente pentru sănătate. Înainte să cumperi ceva ar trebui să ştii exact ce îţi doreşti astfel încât să nu fi copleşit atunci când mergi într-un magazin de specialitate.

Iată 9 plante de interior magice care atrag dragostea, bucuria şi prosperitatea:

1. Bambusul

Este cunoscut pentru faptul că atrage bucuria şi prosperitatea. Oferă protecţie şi noroc, ceea ce înseamnă că vor creşte şansele că dorinţele tale să se împlinească odată cu achiziţionarea acestei plante. Despre bambus se mai spune că măreşte flexibilitatea mentală, oferă ajutor în dezvoltarea spirituală şi aduce prosperitatea. Dacă eşti depresiv, plata este excelenţă pentru că te ajută să te eliberezi de sentimentele negative.

2. Busuioc

Busuiocul aduce dragostea, pasiunea, succesul şi frumuseţea în casă ta. Iar dacă pui în mâncare plantă crescută chiar în casă ta se spune că poţi trezi pasiunea în oricine consumă aceea mâncare. În plus, busuiocul este recunoscut pentru că este antidepresiv, antiseptic şi antibacterial.

3. Trifoiul

Planta în cauză aduce banii în casa ta și, în plus, oferă protecție. Unele persoane consideră că florile trifoiului puse lângă frunte îmbunătățesc puterea fizică. Iar mirosul acestei plante îți ascute intuiția. Pe deasupra, nectarul acestei plante este extraordinar de gustos.

4. Iasomia

Iasomia atrage atât dragostea, cât și banii în casa ta și, în același timp, favorizează visele profetice. Uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodisiace, ceea ce o transformă într-un instrument eficace pentru oricine dorește menținerea flăcării aprinse într-o relație de cuplu.

5. Lămâiul

În afara faptului că aduce fericire și lumină în casă, lămâiul este un lucru extraordinar pe care să-l ai în casă. Este simbolul purificării și al prieteniei, de asemenea se spune că dacă bei ulei de lămâie diluat într-o seară cu lună plină atunci îți va crește mult nivelul energetic. În plus, nu este minunat să ai propriul lămâi pentru a face băuturi și dressing pentru salate.

6. Levănțica

Mirosul acestei plante este cunoscut pentru faptul că îmbunătățește buna dispoziție și are proprietăți de calmare. Câțiva stropi de levănțică pe pernă te va ajuta să adormi la fel de repede ca un prunc. Despre mirosul de levănțică se crede că are puterea de a atrage bărbații, așa că femeile singure au tot interesul să aibă o astfel de plantă în casă.

7. Orhidee

Orhideea nu numai că este o plantă frumoasă însă este și foarte ușor de îngrijit. Această plantă reprezintă dragostea: atrag dragostea, te înalță sufletește și întărește prieteniile. În Grecia Antica oamenii asociau orhideea cu fertilitatea și virilitatea, ceea ce le face un cadou minunat pentru cei care își doresc copii.

8. Rozmarin

Această plantă crește puterea creierului, te poate ajuta să te odihnești mai bine noaptea și te menține tânăr. Rozmarinul atrage dragostea și crește dorința sexuală. În plus, despre această plantă se crede că oferă protecție și ajută la purificare, și poate fi folosită și în exorcism.

9. Salvie

Salvia este recunoscută pentru calitățile sale protective. De asemenea, ea reprezintă imortalitatea, longevitatea, înțelepciunea și împlinirea dorințelor. Bineînțeles, dacă crești salvie o poți folosi și în mâncăruri.

Sursa

Recomandări