Horoscopul lunii iunie 2019

Horoscopul lunii iunie 2019

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principalele previziuni din horoscopul lunii iunie 2019.

BERBEC

Pasiunea pentru tot ceea ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri atunci când se vorbește despre reușitele tale. Durerea sufletească pe care o simți în raport cu anumite persoane nu va putea fi niciodată uitată, dar trebuie să reușești să-ți găsești echilibrul. Nimeni dintre noi nu are capacitatea să schimbe lumea.

TAUR

În perioada care urmează te vei simți „deconectată” de propriul organism. Alegerile culinare vor adânci senzația că te alimentezi foarte prost și nu ai grijă de tine. Ești o fire intuitivă și asta te ajută să ieși din multe conflicte. Pentru luna aceasta de vară este important să-ți stabilești prioritățile în funcție de propria paletă emoțională.

GEMENI

Pentru ca ideile pe care le ai să poată fi puse în practică așa cum îți dorești, este important să le faci publice. Din păcate, în luna iunie vei fi nevoită să faci compromisuri importante în cele mai de preț aspecte ale vieții tale. Este posibil ca sprijinul și înțelegerea persoanei iubite să nu fie suficiente pentru tine și vei căuta surse de confort în altă parte. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești. Trebuie doar să accepți asta.

RAC 

Îți menții privirea asupra propriilor obiective și nu te lași distrasă de la drumul ales. A stabili priorități face parte din activitatea ta zilnică și nu te sperie, din contra. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor muta atenția asupra unor lucruri importante. Tot ceea ce trebuie să faci este să te „asculți.”

LEU 

Chiar dacă roiesc în jurul tău tot felul de propuneri profesionale, nu vei acționa concret în nici o direcție. Nu-ți place când unele persoane încearcă să-ți inducă alegerile pe care să le faci. Comunicarea din plan personal se va îmbunătăți. Apropierea emoțională în raport cu partenerul te va ajuta să visezi la un viitor împreună.

FECIOARĂ 

Ești prea concentrată pe setarea de bariere decât pe esența unor relații. Te amăgești astfel, deoarece știi că nu vei putea sta deoparte dacă se vor întâmpla anumite lucruri. Dinamica din viața de familie se va schimba pe parcursul acestei luni. Va fi nevoie de multă prezență de spirit și de flexibilitate pentru ca lucrurile să nu scape de sub control.

BALANȚĂ 

Parteneriatele profesionale presupun dedicare și prezență de spirit. Din păcate, zilele lunii iunie se vor materializa în jurul vieții personale și vei prioritiza altfel lucrurile. Indiferent de schimbările care vor avea loc, tot ceea ce contează este cum te fac ele să te simți. Hobby-urile sunt o sursă evidentă de detensionare pentru tine. Nu le abandona!

SCORPION

Luna aceasta te întâmpină cu un sentiment de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și de efectul acestei schimbări asupra dinamicii vieții tale. Atunci când te afli în impas, primești sprijin necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine.Recalibrarea survine destul de rapid datorită susținerii.

SĂGETATOR 

Chiar dacă de la începutul anului ai avut destul de multe reușite pe care ți le proiectaseși, acum este timpul să schimbi modul în care acționezi. Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental e din nou plasat pe loc secund, deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singură.

CAPRICORN 

Reușești să te eliberezi de un mare bagaj emoțional și noua identitate pe care o capeți te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Luna iunie va fi definitorie pentru tine în ceea ce privește relațiile importante din viața ta. Vor fi momente în care vei alege să-i rănești pe cei din jur deoarece aceasta este, în viziunea ta, singura modalitate de a le arăta ceea ce simți.

VĂRSĂTOR 

Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intruzivă. Capacitatea de a te adapta la noile contexte te va ajuta din punct de vedere profesional. Iunie aduce colaborări interesante pentru tine. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele lunii.

PEȘTI 

Luna iunie te va ajuta la stabilizarea stării emoționale. În punctul în care te afli reușești să vizualizezi cum vor decurge lucrurile și asta îți dă o senzație de putere. Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu sunt întotdeauna cum ți-ai dori, dar asta nu te oprește din a face tot ceea ce este posibil pentru a-ți trăi propriile visuri. Sursa

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii iunie 2019?

Recomandări