A murit Yuri Shatunov, solistul trupei "Ласковый май". Avea 48 de ani!

A murit Yuri Shatunov, solistul trupei "Ласковый май". Avea 48 de ani!

Yuri Shatunov, solistul trupei "Ласковый май", a murit la vârsta de 48 ani. Artistul a decedat în noaptea de 23 iunie 2022, în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut de către managerul său, Arkadi Kudryashov, pe canalele rusești de Telegram. Potrivit acestuia, Shatunov a murit în ambulanță, în drum spre spital. Interesant este că în biografia oficială prezentată pe site-ul lui Shatunov se specifică că artistul s-a născut în 1973, în satul Pyatki, în ambulanță, în drum spre spital.

Potrivit managerului trupei, se pare că interpretul hit-ului "Белые розы" suferea de probleme cardiace, în urmă cu câțiva ani el fiind operat la inimă, necesitând ulterior reabilitare în străinătate. Din păcate, inima sa a cedat mult prea devreme. 

Reamintim că Yuri Shatunov a fost un cântăreț rus, solist al tupei "Ласковый май". Artistul și-a câștigat popularitatea în anii *80 cu hit-ul "Белые розы" / „White Roses” și ”Седая ночь”. Pe parcursul anilor trupa s-a bucurat de popularitate, susținând umeroase concerte în spațiul sovietic, dar și peste hotare. În 1991, Yuri Shatunov a părăsit trupa, iar la scurt timp grupul s-a destrămat. 

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări