Acasă la Dan Bălan. În New-York!

Acasă la Dan Bălan. În New-York!

Este născut în Moldova, locuieşte la New-York, unde este proprietarul unui apartament de lux în Manhattan, şi este cunoscut în întreaga lume.

[portfolio_slideshow]

În ultima perioadă Dan Bălan, muzician, autor de texte şi producător, activează mai mult în Rusia. Graficul său de muncă este atât de încăcract, încât anul trecut a petrecut în apartamentul său din Manhattan doar cinci luni. „Am cumpărat acest apartament în momentul în care am înţeles că vreau să mă stabilesc în New York. Am ales Manhattan pentru că e în centru şi astfel, nu perd timpul cu deplasarea prin oraş. Acolo nu e rentabil să ai maşină pentru că toată lumea se deplasează cu taxi-urile”, susţine Dan Bălan. De la geamul luxosului săi imobil, situat la etajul 25, se zăreşte una dintre cele mai înalte şi frumoase clădiri din lume -Empire State Building, numită de către Societatea Americană a Inginerilor civili ca fiind una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne. Geamurile mari, din podea până în tavan, îi permit artistului să admire panorama oraşului stând în fotoliul din living sau chiar din dormitor.

Dan Bălan susţine că este „un cetăţean al lumii” şi asta pentru că în ultimii ani a locuit în Moldova, România, Israel, SUA. „Mă simt bine oriunde m-aş afla: în Italia sau în Rusia, în Grecia. Unde aucm locuiesc părinţii mei. Dar e ciudat pentru că nici într-un loc nu-mi oferă senzaţua că sunt într-adevăr acasă. Dar poate că nu e încă timpul...”, a mai declarat artistul, precizând că nu are gând de însurătoare în timpul apropiat.

Sursa: 7days.ru

Recomandări