Activiste din St. Petersburg îi cer lui Gerard Depardieu să-şi ia soţie din Rusia

Activiste din St. Petersburg îi cer lui Gerard Depardieu să-şi ia soţie din Rusia

Reprezentantele asociaţiei “Comitetul Naţional-60” din St. Petersburg au venit cu o propunere către Konstantin Ernst, directorul general al 1TV: să intermedieze pentru Gerard Depardieu o invitaţie la un reality show-ul al postului pentru ca acesta să-şi poată găsi o soţie din Rusia.

Depardieu_film_review_

“Momentan, Gerard nu are alături o femeie, iar să fiii burlac în Rusia e ca şi cum ai fi condamnat la tristeţe şi pierzanie. Unui mare artist îi trebuie şi o muză pe măsură, de aceea cerem insistent să fie invitat în finala emisiunii “Давай поженимся!”, au declarat reprezentantele.

Totodată, acestea au şi o candidatură pentru actorul francez, pe Valentina Matvienko, Preşedintele Camerei Superioare a Federaţiei Ruse, spunând că nu ar fi rău dacă Depardieu s-ar gândi să înfieze şi copii din Rusia.

Reamintim că Gerard Depardieu a primit oficial cetățenia rusă în decembrie anul trecut. ”Ador ţara voastră, Rusia, poporul vostru, istoria voastră, scriitorii voştri. Ador cultura voastră, modul vostru de gândire”, a declarat actorul în scrisoarea sa către jurnaliştii ruşi.

Text. Sabina Nicolaev

Recomandări