Actrița din Game of Thrones s-a măritat. Iată cum arată în rochie de mireasă

Actrița din Game of Thrones s-a măritat. Iată cum arată în rochie de mireasă

Actrita britanica Sophie Turner și cântărețul Joe Jonas s-au căsătorit, recent, în fața familiei și a prietenilor în Franța, ceremonia fiind cât se poate de intimă și specială. Cei doi s-au căsătorit legal în luna mai în Statele Unite, Las Vegas, acum însă au avut parte de o nuntă spectaculoasă la un conac din sudul Franței.

Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților
 

În vârstă de 23 de ani, Sophie Turner a arătat ca o adevărată prințesă într-o rochie Louis Vouitton, unul dintre brandurile ei preferate. 

“Îmi place cum vede acest brand femeile. Hainele lor sunt precum rolurile care mă atrag: de femei războinice”, spunea într-un interviu interpreta lui Sansa.

Soțul ei, canteretul Joe Jonas, în vârstă de 29 de ani, a fost chipeș într-un costum elegant nergru al brandului Berluti.

Prima imagine cu tinerii însuraței a fost postată de actrița din Game of Thrones pe pagina ei de Instagram, unde a primit peste 3 milioane de like-uri în numai câteva ore.

Joe este ultimul dintre frații Jonas care s-au însurat. Anul trecut, cel mai mic dintre ei, Nick s-a căsătorit cu indianca Priyanka Chopra. Cuplul a avut patru ceremonii diferite: două in Mumbai, una în New Dehli și una în Charlotte. 

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări