Alimentele ce îţi fac pielea să radieze

Alimentele ce îţi fac pielea să radieze

Fiecare femeie doreşte sa aibă tenul şi pielea perfectă, mai ales că pielea noastră vorbeşte despre sanătatea noastră interioară. Sunt unele alimente care conţin cantitatea necesară de vitamine ce ne fac să ne bucurăm de o piele iluminată şi radiantă.

Brocoli

Este unul dintre cele mai vitaminoase alimente. Se mai spune că brocoli este alimentul ce menţine frumuseţea şi sănătatea, conţine antioxidanţi, vitamina A şi s-a dovedit că cine îl consumă în fiecare zi se menţine tânăr.

Dovleacul

Culoare portocalie pe care îl are dovleacul nu vrea să ne spună decât că acest aliment este plin de betocarotină, conţine un oxidant foarte puternic ce elimină impurităţile de pe piele. Pe de altă parte este bogat şi în vitamina A, adică menţine pielea tânără şi elastică. Dovleacul alimentează pielea cu colagen. Este un aliment bogat şi în vitamina C.

Cartofii

La fel ca şi celelate alimente sus-menţionate, cartoful conţine o cantitate mare de vitamina A. Cartoful reglează digestia.

Uleiul de măsline 

Acţionează ca şi cum ar fi o cremă hidratantă pentru piele, datorită vitaminei A şi E. Ajută la eliminarea celulelor moarte şi lasă pielea radiantă.

Deci, liber la legume!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări