Angelina Jolie şi Brad Pitt își vând casa. Iată cum arată și ce preț uriaș are

Angelina Jolie şi Brad Pitt își vând casa. Iată cum arată și ce preț uriaș are

Au luat-o cu 3,5 milioane de dolari, iar acum vor să o vândă cu preț aproape dublu. Afacerea le aparține Angelinei și lui Brad Pitt, și e legată de locuința din New Orleans în care cuplul a petrecut mare parte din ultimii 10 ani.
 

Actorii americani s-au mutat împreună cu copiii lor în New Orleans după uraganul Katrina, care a devastat acest oraș american în anul 2005. La scurt timp după mutare, Brad Pitt a înființat fundația "Make It Right", cu scopul de a ajuta familiile rămase fără locuințe după inundațiile catastrofale care au afectat acest oraș din statul american Louisiana. Fundația sa a contribuit la construirea unui număr de 150 de case, iar toate locuințele au fost ridicate cu tehnici ecologice și sunt izolate termic, scrie Mediafax, care citează contactmusic.com.

În acea perioadă, cuplul a achiziţionat cu 3,5 milioane de dolari o vilă din Cartierul Francez, centrul istoric din New Orleans. După un deceniu în care a locuit când în Los Angeles, acolo unde este reşedinţa de bază a cuplului, caând la Castelul Miraval din sudul Franţei, când în New Orleans, cuplul a decis că e momentul să vândă cea din urmă casă.

Niciun picior de ziarist nu a pătruns până acum în intimitatea locuinţei celor doi mari actori, însă ştim cum arată în special datorită agenţilor imobiliari antamaţi de celebrul cuplu pentru a vinde locuinţa şi a unui colaj de imagini prezentat de publicaţiile americane atunci când cuplul a achiziîionat casa.

Proprietatea se întinde pe 700 de metri pătraţi, iar vila, ridicatî pe doua etaje, are şase dormitoare, dintre care unul, aflat într-o aripă separată, era rezervat special oaspeţilor, şi trei săli de baie. Construcţia a fost ridicată în 1830, este aşezată la stradă, iar imobilul are camere înalte, cu finisaje în stil veneţian, cu multă marmură, candelabre elegante, are o scară în spirală şi o bucătărie ultra dotată.

Potrivit anunţului de vânzare, proprietatea are două locuri de parcare cu acces direct din stradă, o spălătorie şi o piscina mică în curtea interioară.

Angelina şi Brad nu au anunţat deocamdată dacă vor sa achiziţioneze o altă proprietate în New Orleans ori vor părăsi oraşul pentru totdeauna.

Sursa: acasa.ro
Foto: dailymail.co.uk, examiner.com

Recomandări