Antrenoarea Victoria Ursu ne spune ce trebuie să știm înainte de a merge la sala de fitness

Antrenoarea Victoria Ursu ne spune ce trebuie să știm înainte de a merge la sala de fitness

Antrenoarea de fitness, Victoria Ursu, îţi arată cum să te menţii în formă, să fii mereu dinamică şi plin de energie, cu ajutorul exerciţiilor fizice şi a unei alimentaţii cât mai sănătoase. Pentru început, însă, vom face cunoştinţă cu cinci dintre cele mai importante aspecte de care este bine să ții cont înainte de a te apuca de sport:

victoria ursu

1. Alege antrenamentul care îţi va aduce maximă plăcere. Chiar dacă vecinei îi plac dansurile şi vrea să te ia şi pe tine acolo, iar ţie îţi place înnotul, du-te la înnot pentru că tot bazinul va fi al tău.

2. Pentru ora de antrenament cumpără-ţi cei mai comozi adidaşi şi cele mai plăcute hăinuţe. Mergi să-ţi pui în mişcare frumos corpul, trebuie să te simţi atrăgătoare, sexy, chiar dacă transpiri şi ieşi fără ruj pe buze. Să ştii că în acel moment eşti mai frumoasă decât ai fi proaspăt machiată și pe tocuri.

3. Chiar dacă te simţi obosită după o zi grea de muncă, să ştii că antrenamentul de fitness este cea mai sănătoasă metodă de a te simţi plină de energie. Începe cu 10 minute şi te vei convinge…

4. Alege instructorul care te va motiva în permanență. Este important şi punctum. O să-l recunoşti din prima.

5. Încearcă să te detaşezi de totul şi de toate în timpul efortului fizic. Este ora ta, decii fii doar tu cu tine!

Pentru mai multe sfaturi, Victoria Ursu poate fi găsită aici.

Text: Alina MATEI

Recomandări