Artik & Asti s-au despărțit, după 10 ani de activitate! Anna Dziuba a părăsit trupa

Artik & Asti s-au despărțit, după 10 ani de activitate! Anna Dziuba a părăsit trupa

Anna Dziuba, solista Artik & Asti a părăsit formația în care a cântat alături de Artiom Umrikhin. Artista și-a confirmat retragerea din trupă pentru a se concentra pe proiectul său solo, informează Self Made Music. 

A fost o poveste frumoasă și puternică în care ne-am cunoscut, am crescut profesional și am obținut rezultate minunate. Dar acum este timpul să mergem pe propriile noastre drumuri”, a declarat Anna Dziuba într-un interviu pentru Ksenia Sobchak.

Fostul său coleg și partener de scenă, Artiom Umrikhin, a anunțat că se va concentra pe descoperirea de noi talente și va scrie hituri pentru acestea. De asemenea, artistul a precizat că grupul Artik & Asti își va continua activitatea, cu un nou membru. 

Împreună cu Anna am parcurs un drum lung, incredibil de interesant și important. Acum fiecare va merge drumuri separate, iar trupa își va continua cu un nou line-up. Voi reveni cu detalii foarte curând!, a declarat Artiom Umrikhin, fondatorul proiectului muzical Artik & Asti. 

În acest an, una dintre cele mai solicitate trupe rusești a împlinit 10 ani. În tot acest timp, Artik & Asti au câștigat numeroase premii prestigioase, iar piesele lor au ajuns să ocupe primele locuri în topurile rusești și internaționale.

Iată cele mai cunoscute hit-uri Artik & Asti:

"Грустный дэнс"

"Девочка, танцуй"

"Под гипнозом"

"Истеричка"

"Неделимы"

"Моя последняя надежда"

"Никому не отдам"

"Тебе все можно"

"Она не я"

"Любовь после тебя"

Recomandări