Atitudinea ta faţă de bani în funcţie de semnul zodiacal

Atitudinea ta faţă de bani în funcţie de semnul zodiacal

Atitudinea oamenilor cu privire la bani este diferita de la o persoana la alta si este influentata de numerosi factori cum ar fi educatia, personalitatea si filosofia vietii individului. Anumite persoane iubesc banii, altii considera ca nu le aduc fericirea.

Berbecii au tot timpul o dorinta puternica de a fi la un nivel financiar destul de inalt. Banii castigati vin cu rapiditate si impulsivitate.

Taurii merp pe principiul «banii nu sunt nicioadata suficienti». Pentru ei banii inseamna stabilitate si investitia in domeniul imobiliar va fi de preferat.

Pentru Gemeni, banii ocupa sfera imaginarului. Le place sa faca tranzactii comerciale. Au un simt dezvoltat al afacerilor si nu le place sa lucreze de dimineata pana seara cu un program fix si in acelasi birou.

Racii, pentru ei, banii reprezinta o protectie impotriva problemelor afective. Bogatia nu e un scop ci doar un sprijin material.

Leilor le place sa cheltuiasca banii la jocuri, loterii, distractie. Banii ii cheltuiesc foarte repede pe publicitate si copii dar pentru ambitii si pofte nu vor fi niciodata suficienti.

Fecioarele. Sa faci afaceri cu cei din acest semn este greu. Se pot dovedi plictisitori, zgarciti si chibzuiti. Dar pentru mofturile personale vor cheltui si ultimii bani.

Balantele isi vor castiga banii de pe urma partenerilor. Pentru ei banii pot servi ca o prima etapa de avansare in relatiile sociale. Investiti bani in cultura si arta.

Scorpion. Aici castigurile vin din imprumuturi si investitii. Daca sunteti nascuti intre 13-21 noiembrie va puteti astepta la o mostenire consistenta. Pentru voi important este sa aspirati la mult si sa va asumati riscurile necesare.

Sagetator. Cei din acest semn zodiacal fac cheltuieli mari sau sunt prea generosi, dar le place sa traiasca in lux si nu le place saracia.

Capricorn. Ei se intreaba mereu de ce sunt destinati sa nu ai aibe bani. Poate din cauza nechibzuirii si a modului de cheltuiala a banilor. Trebuie doar sa vedeti de unde vine greseala si reparata.

Varsator. Acesti indivizi castiga bani cu ajutorul prietenilor. Tehnologia este drumul spre succes si pentru cei din zodia varasator, timpul petrecut cu prietenii este pretios.

Pesti. Nu-i rau sa visati dar doar daca visele va aduc banii. Va place sa dati bani celor neajutorati si pentru cazuri nobile.

Recomandări