“BROW BAR & MORE” a sărbătorit 1 an de activitate alături de Olga Romanova, celebra make-up artistă din Rusia

“BROW BAR & MORE” a sărbătorit 1 an de activitate alături de Olga Romanova, celebra make-up artistă din Rusia

Unul dintre cei mai apreciați make-up din Rusia, Olga Romanova, a fost invitata specială la evenimentul aniversar al salonului “BROW BAR & MORE”, un loc în care toate întrebările legate de frumuseţe primesc răspunsul potrivit.

Sărbătoare cu înfrumuseţare în prim plan. “BROW BAR & MORE” a sărbătorit recent un an de activitate, motiv pentru care a dat o petrecere cu tematică estivală, în cadrul căreia s-a derulat și o prezentare de machiaj smokey eyes, by Olga Romanova!

Make-up artista a dezvăluit moldovencelor și câteva din secretele acestui tip de machiaj, unul dintre principalele sfaturi fiind acela să îți dezvălui frumuseţea naturală și să o pui în valoare.

“Este o onoare pentru mine pentru că m-ați invitat și vă mulțumesc că aveți încredere în mine. Sunt profund uimtă de țara voastră, de femeile de aici. Ceea ce trebuie să știți este că machiajul se schimbă în permanență, trendurile se schimbă, dar, indiferent de tendințe, recomand ca femeile să țină cont de atu-urile personale, să pună în evidență ceea ce au ele cel mai frumos. Un machiaj reușit accentuează individualitatea persoanei și ascunde unele imperfecțiuni. În general, am observat că moldovencele au un ten curat și frumos și, din moment ce ai un astfel de ten, nu are sens să îl încarci cu fond de ten, cu machiaj. Să știți că aveți specialiști buni la Brow Bar, profesioniști care știu cum să vă scoată în evidență frumusețea. Am toată încrederea în ei”, ne-a declarat Olga Romanova.

Invitații au fost întâmpinați cu șampanie și delicii culinare, iar cei prezenți, în majoritate femei, prietene și cliente ale salonului, au avut încă un prilej de socializare.

“A fost un an care a meritat sărbătorit alături de cei mai apropiaţi prieteni ai salonului. Un an extrem de interesant, cu realizări frumoase, în care am dat o tendință pe piață, am dezvoltat-o și am câștigat încrederea clienților.
Cu această ocazie am invitat-o pe Olga Romanova, un make-up artist renumit și talentat, să susțină și un training la Chișinău. Ea are o altă viziune în machiaj, pune accent pe frumusețea naturală și evidențiază ce are omul mai frumos. E interesantă abordarea ei, îmi place că nu încarcă tenul cu machiaj, iar rezultatul este fenomenal”, ne-a declarat Alina Magnet, fondatoarea “BROW BAR & MORE”.

Pentru a marca prezența la Chișinău a produselor de beauty marca #romanovamakeup, Olga Romanova a organizat și un concurs ad-hoc în cadrul petrecerii, în urma căruia două femei au câștigat produsele sale care pot fi găsite la Brow Bar.


Precizăm că “BROW BAR & MORE” s-a lansat în 2015 ca și studio de îngrijire profesionistă a genelor și sprâncenelor, cu toată gama de servicii și tehnologii revoluțonare, dezvoltandu-se pe parcurs, fiind primul concept din R. Moldova care oferă un spectru atât de larg pentru gene și sprâncene.

Text: Alina MATEI
Foto: BROW BAR & MORE”

Recomandări