Bucuria vindecă celulele și te face să te simți sănătos fizic și psihic

Bucuria vindecă celulele și te face să te simți sănătos fizic și psihic

Bucuria atrage întotdeauna iubirea. Când simți că trupul și spiritul ți se umplu de bucuria de a trăi, ești ca un magnet puternic. Atunci atragi spre tine mai multă bucurie și, deci, mai multă dragoste.

Bucuria este unda de frecvență vibratorie cea mai înaltă pe care o poate crea un om. Bucuria unifică. Bucuria vindecă întreaga substanță a trupului, așa cum nu o face nicio altă vibrație senzorială. Bucuria intră în conștiința omenească, direct în acel punct în care substanța trupului fizic și cea spirituală se întâlnesc, ca un singur câmp unificat! Este primul înveliș tridimensional sau prima ta „haină” electrica! Bucuria este cea mai profundă vibrație pe care o va cunoaște și înregistra vreodată trupul tău fizic.

Bucuria mai poate fi înțeleasă și prin următoarea analogie, în care folosim stări sau sentimente importante. La nivelul cel mai înalt al senzațiilor trupului – spirit pur – se află extazul! La următorul nivel superior al trupului – suflet pur – se afla bucuria. La următorul nivel superior al trupului – personalitatea pură – este fericirea. Un flux ascendent de fericire conduce spre bucurie și bucuria conduce spre extaz!

Bucuria vindecă celulele și organele trupului. Bucuria te face să te simți sănătos și întreg, atât fizic, cât și psihic.

Bucuria ta nu numai că atrage iubirea celorlalți, dar este și „molipsitoare”. Atunci când sunt atrași în câmpul bucuriei tale, înăuntrul lor se declanșează o vibrație a bucuriei. Bucuria reușește întotdeauna să se multiplice!

Gândește-te la asta! Darul de bucurie către tine însuți devine, la rândul lui, un dar prețios de bucurie pentru ceilalți oameni din viața ta. Curând, ei se vor acorda la propria lor stare de bucurie. Fiecare persoană plină de bucurie va transmite bucuria către ceilalți, formându-se o spirală fără sfârșit de persoane înălțate sufletește și fericite.

Bucuria este frecvența fizică cea mai apropiată de lumină. Ea poate fi comparată cu o lumină aprinsă pe neașteptate, într-un imens vid întunecat.

Toți ochii și toate formele de conștiință din interiorul câmpului se întorc către acea sclipire bruscă de lumină și se concentrează pe ea. Simultan, toți cei care își dau seama de această lumină (slabă sau strălucitoare) apărută în vid, se îndreaptă conștient spre ea!

Această analogie bucurie/lumină îți oferă o imagine clară a modului în care bucuria atrage bucuria – împreună cu o dorință de a te afla în preajma celor care răspândesc o asemenea dragoste plină de bucurie.

Apropierea în sine înseamnă o puternică declarație de dragoste, dorința de a fi apropiat fizic de cineva este ea însăși o „declarație”. De aceea, bucuria este un mijloc excelent de a atrage lângă tine sufletul pereche.

Privind lucrurile dintr-un alt punct de vedere, la fel cum întotdeauna tristețea te închide față de ceilalți, fericirea te deschide spre ceilalți!

Întreaga natură se grăbește să umple un spațiu gol sau un vid. Prin urmare, este absolut normal ca oricine care vede cât ești de bucuros și fericit să fie atras spre tine !

Bucură-te!

Text: Recatej Luana Luminita, psiholog, psihoterapeut 

Recomandări