Burberry a creat trenciuri cu pene aurite şi de struţ!

Burberry a creat trenciuri cu pene aurite şi de struţ!

Burberry reuseste sa se autodepaseasca in fiecare sezon. Deja se afirmase ca un nume important in moda, avand ca marca indiscutabila printul tartan in bej, rosu, negru, alb sau bleumarin, si acum ceva vremebrandul isi transformase magazinul de pe Regent Street intr-un spatiu avangardist din punct de vedere tehnologic, orientat spre viitor.

Acum, designerul casei Burberry, Christopher Bailey, a lansat ocolectie de trenciuri care sfideaza conventionalul si il transforma pe Bailey in regele trenciurilor definitiv.

[portfolio_slideshow]

Piesele noi sunt adresate celor care adora luxul, fiind realizate din materiale pretioase, care ar putea (din acest punct de vedere) sa faca trecerea de la pret-a-porter la haute couture.

Doua dintre aceste piese atrag indiscutabil atentia. Unul dintre trenciuri este realizat in totalitate din 5000 de pene aurite, care amintesc de o pasare phoenix, in timp ce al doilea trenci se continua de la talie in jos cu pene de strut in culoarea sampaniei. Aceste piese statement sunt punctele forte ale unei colectii regesti, care se continua cu un trenci din piele de crocodil aurie si o jacheta scurta roze cu aspect de folie de aluminiu.

Foto: burberry.com

Recomandări