Călătoria cu avionul: ce haine porți și ce păstrezi în geantă

Călătoria cu avionul: ce haine porți și ce păstrezi în geantă

Ținuta pentru călătoria cu avionul poate fi o provocare chiar și pentru cele mai experimentate fashioniste. Iată de ce e necesar să-ți faci din timp o listă care să cuprindă atât hainele pe care le vei purta, cât și alte lucruri esențiale pe care e ideal să le ai în bagajul de mână.

Indiferent daca planurile tale implică un zbor spre o destinație exotică sau către o capitală europeană și, inevitabil, ore interminabile petrecute în aeroport, iată cum trebuie să te pregătești din timp pentru călătoria cu avionul.

Cea mai eficientă metodă este planificarea. Poți trece cu brio peste călătoria cu avionul dacă îți faci din timp o listă cu lucrurile esențiale ce trebuie să le ai la tine. Începând de la hainele pe care le porți pe drum și continuând cu obiectele pe care trebuie să le ai aproape, în bagajul de mână.

Când începi să-ți faci bagajul trebuie să te gândești la funcționalitate. Adică hainele pe care le porți pe drum ar trebui să-ți folosească și după aceea, în vacanță. Dar asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri majore și să renunți la stil în favoarea comodității. Vei alege lucruri lejere din fibre naturale și vei renunța la tocuri, dar per total look-ul tău trebuie să arate îngrijit și modern.

În afară de vestimentație, mai există un aspect important în călătoria cu avionul: geanta de mâna și ce trebuie să conțină ea. Noi te ajutăm cu doua liste utile în astfel de momente!

Ținuta ideală pentru călătoria cu avionul

Pantalonii: cel puțin pe perioada iernii, alege-i fără ezitare! Croielile lejere, care îți dau libertate de mișcare te vor face să te simți mai puțin încorsetată. Alege o pereche de blugi skynny sau boyfriend confortabili, care nu te strâng prea tare nici pe pulpe și nici în talie. Evită colanții sport și alege în schimb pantaloni din bumbac gros, în genul pantalonilor de călărie.


Jacheta biker și cardiganul subțire: chiar dacă ai la tine un palton călduros, îți propun un duet invincibil pe care să-l porți sub piesa de bază a ținutei. Jacheta biker sub care ai strecurat un cardigan oversized dintr-un material moale, subțire și călduros. Îl poți purta și în loc de fular după călătoria cu avionul, răsucit în jurul gâtului, dacă temperaturile scăzute îți dau de furcă.


Încălțăminte: pantofii fără toc sunt indiscutabil cei mai potriviți pentru că eviți disconfortul pe care ți l-ar provoca tocurile. La altitudini ridicate și în poziția nu foarte confortabilă din avion riști să ți se umfle picioarele. Ghetele scurte, bocancii și pantofii sport sunt alegerile noastre pentru o vacanță de iarnă reușită.

Lenjeria intimă: deși multă lume ignoră aceasta parte, nu uita că și lenjeria intimă este foarte importantă. Dacă nu te simți confortabil în tanga atunci nu purta asemenea model. Acest sfat este valabil oricând.

Părul desprins: lasă părul desprins pe spate. Dacă îți prinzi un coc în vârful capului este posibil să arate ciudat când îi vei da drumul iar dacă alegi coafura coadă de cal, te va incomoda la culme când îți vei rezema capul de spătarul scaunului.

Ce nu trebuie să-ți lipsească din geantă

Bagajul de mână nu trebuie să fie greu, așa că asigură-te că ai scos din portofel cardurile de fidelitate, monedele și alte lucruri inutile în vacanță. Lista de obiecte utile în călătorie nu este lungă, dar fiecare lucru contează: șervețele umede sau un tub mic cu soluție dezinfectantă, ochelarii de soare, căștile la care să asculți muzică, încărcătorul de telefon, pasta și periuța de dinți, un balsam universal, pe care-l poți folosi atât pentru buzele crăpate, cât și pe post de cremă de mâini.

Sursa

Recomandări