Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani!

Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani!

Cameron Diaz și soțul acesteia, chitaristul Benji Maden (40 ani), au anunțat că au devenit părinții unei feţiţe. Actrița, în vârstă de 47 de ani, a anunțat pe Instagram că ea și Madden sunt binecuvântaţi cu primul copil, o fetiță pe nume Raddix Madden, fără a da și alte detalii.  

„An Nou Fericit de la familia Madden! Suntem așa de fericiți, suntem binecuvântați și recunoscători că începem noua decadă cu vestea nașterii fetiței noastre, Raddix Madden. Ea ne-a cucerit inimile și ne-a întregit familia. Cu toată bucuria acestei vești, simțim un instinct puternic să îi protejăm intimitatea micuței. Așadar, nu vom publica imagini și nici nu dăm alte detalii, decât că e foarte drăgălașă! Din partea familiei noastre pentru toată lumea, vă trimitem iubirea noastră și urările de bine, An Nou Fericit, deceniu fericit! Cu sinceritate, Cameron & Benji”, au anunțat cei doi în postarea online.

Cuplul Cameron Diaz-Benji Madden s-a format în mai 2014. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2015, fetița fiind primul copil pentru amândoi. D deocamdată nu este sigur dacă sarcina a fost naturală, prin mamă surogat sau chiar prin adopție, scrie popsugar.com. Cameron Diaz are 47 de ani, vârstă la care o sarcină cu ovocite proprii (și nu donate) este puțin probabilă.

Cameron Diaz este cunoscută în special pentru rolurile sale din comedii celebre precum „Bad Teacher” sau „Îngerii lui Charlie”.

Recomandări