CAMPANIE. Ajută copiii săraci din Strășeni să meargă la școală. Donează rechizite!

CAMPANIE. Ajută copiii săraci din Strășeni să meargă la școală. Donează rechizite!

Portalul pentru femei www.thewoman.md desfășoară Campania “Speranță pentru Moldova”, o acțiune de strângere de rechizite școlare pentru 50 de copii care provin din medii defavorizate și care fac parte din cadrul Centrului de Protecţie Socială „Prometeu” din Străşeni.

Campania constă în strângerea de rechizite noi ce vor fi donate copiiilor care sunt în risc de abandon şcolar din cauza sărăciei și a imposibilităţii familiei de achiziţionare a minimului de rechizite necesar la începutul anului şcolar.

Astfel, ne adresăm persoanelor care vor cumpăra rechizite şcolare în perioada premergătoare începerii anului şcolar, să doneze o parte din ele unor copii săraci.

Cei care doresc să contribuie la campania concentrată pe susţinerea educaţiei copiilor şi adolescenţilor, pot dărui un pix, un caiet, un rucsac, acuarele, mape de desen, creioane, hârtie colorată, învelitori pentru cărți, penar etc.

Și pe parcursul noului an școlar, la Centrul de Protecţie Socială „Prometeu” din Străşeni copiii vor veni zi de zi pentru a servi un prânz cald, a-și face temele și pentru a desfășura activități educaționale precum educație tehnologică, informatică, limba engleză, educație moral-spirituală, activități literare și de creație, lecții de muzică și dans, artă plastică, activități sportive. Practic, vor primi ceea ce familia lor nu le poate oferi. 

Cei care vor să experimenteze bucuria unei fapte bune pot lua legătura direct cu dna Alexandra Boligari, cea care încearcă să ofere copiilor defavorizaţi un viitor mai bun, la numerele de telefon 068081641 sau 067585615.

Citiți AICI un amplu INTERVIU cu dna Alexandra Boligari, Preşedinta Centrului de Protecţie Socială “Prometeu” din Strășeni.

Mai multe despre copiii din cadrul Centrului pe Protecţie Socială „Prometeu” din Străşeni puteți citi AICI

Vă mulțumim că împreună vom schimba viața acestor copii, astfel încât ei să aibă parte de rechizite școlare, de școală, de educație, de un viitor mai bun!

Text: Alina MATEI

Recomandări