Care este prima ta reacție atunci când cineva îți spune că ești frumoasă?

Care este prima ta reacție atunci când cineva îți spune că ești frumoasă?

Care este prima ta reacție atunci când cineva îți spune că ești frumoasă? Dar atunci când tu spui acest lucru altcuiva?

Fotografa Shea Glover, o liceană în vârstă de numai 18 ani, a realizat un experiment social denumit "What I though it was beautiful", proiect ce a devenit o sursă de inspirație și de reflecție pentru mulți oameni.

sheaf1

Totul s-a desfășurat la un liceu din Chicago, Statele Unite ale Americii, acolo unde învață tânăra fotografă.

Cu o cameră de filmat în mână și cu doar câteva cuvinte magice, fotografa a reușit să le facă ziua mai frumoasă celor pe care i-a inclus în proiect. Mai întâi a început să-și filmeze colegii de liceu. Imediat după ce a început să înregistreze, le-a spus: „Fac poze lucrurilor pe care le consider frumoase”.

Adolescenții și-au dat seama imediat de compliment și au început să zâmbească. „Mă faci să roșesc”, a spus unul dintre ei.

1

„Am condus un proiect independent care, în mod evident, s-a transformat într-un experiment social privind frumusețea. Acest proiect este nu doar ne demonstrează felul minunat în care empatizăm cu alții și felul în care suntem amabili, ci ne invită să reflectăm asupra importanței de a ne simți bine cu noi înșine”, a declarat Shea Glover pentru boredapanda.com.

5

3

Shea_Glover_

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări