Ce ar trebui să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de zodia în care te-ai născut

Ce ar trebui să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de zodia în care te-ai născut

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune ce trebuie să schimbi la tine în primăvara anului 2021.

Berbec

Încearcă să lucrezi la temperamentul tău. Învață să nu mai explodezi de fiecare dată când se întâmplă ceva neașteptat sau când un lucru nu merge așa cum ai plănuit tu.

Taur

Încearcă să lucrezi la co-dependența ta față de oamenii din jurul tău. În această perioadă trebuie să înveți să fii singură - este momentul să te descoperi, să petreci mai mult timp cu tine și să te bucuri de solitudine.

Gemeni

Încearcă să înveți să îți respecți deadline-urile, să îți îndeplinești promisiunile pe care le faci - sau, dacă te simți foarte aglomerată, să nu mai accepți proiecte pe plan profesional și să nu mai faci planuri pe care nu le poți respecta cu alți oameni în viața personală.

Rac

Încearcă să lucrezi la stima de sine. Învață să ai încredere în tine, să te respecți, să îți pese de viața ta și să le poți spune oamenilor din jur "NU" atunci când îți cer favoruri.

Leu

Încearcă să lucrezi puțin la încăpățânarea ta. Învață să vezi toate părțile problemelor, să asculți ce au de spus oamenii din jurul tău, să faci compromisuri în relații - în special pe plan sentimental.

Fecioară

Încearcă să lucrezi la dorința ta de a deține controlul în orice aspect al vieții tale. Învață să faci un pas în spate și să te lași purtată de val. Iar, în anumite situații, să le permiți oamenilor din jur să preia conducerea.

Balanță

Încearcă să lucrezi la nesiguranța ta. Este momentul să înveți să faci alegeri importante și să te ții de ele. Este momentul să crezi că ai puterea de a îți schimba viața și să faci acel pas uriaș la care visezi de atât de mult timp.

Scorpion

Încearcă să lucrezi la gelozia ta. Învață să sărbătorești succesele altor persoane fără să îți fie ciudă pe fericirea lor. Învață să fii în competiție doar cu tine însăți - tu ești singura persoană pe care trebuie să o întreci.

Săgetător

Încearcă să lucrezi la încrederea în propria persoană. Învață să fii mai bună cu tine, să te accepți pentru ceea ce ești, cu bune și cu rele, să îți vezi punctele forte și să fii mândră de călătoria pe care ai parcurs-o până acum.

Capricorn

Încearcă să lucrezi la cinismul tău. Învață să vezi binele în oamenii din jur în loc să asumi automat ce este mai rău. Învață să îi accepți pe cei din jurul tău așa cum sunt și să nu mai încerci să îi schimbi.

Vărsător

Încearcă să lucrezi la lenea ta. Învață să îți urmărești visurile în loc să găsești scuze pentru a le amâna. Degeaba visezi mult dacă nu iei măsuri astfel încât să îți pui în aplicare planurile.

Pești

Încearcă să lucrezi la independența ta. Învață cum să supraviețuiești singură fără să te bazezi pe părinți, pe partener sau pe oamenii apropiați. Învață să nu mai depinzi de absolut nimeni.

Sursa

Recomandări