Ce cadou a primit Lidia Buble de ziua ei? Răzvan Simion a reușit să o emoționeze

Ce cadou a primit Lidia Buble de ziua ei? Răzvan Simion a reușit să o emoționeze

Lidia Buble a împlinit 26 de ani și cu siguranță nu va uita această aniversare prea curând, având în vedere surpriza de care a avut parte din partea iubitului ei, Răzvan Simion. 

În ziua în care a împlinit 26 de ani, Lidia Buble a primit cu cadou impresionant. Răzvan Simion și-a surprins iubita, iar cadoul pe care aceasta l-a primit din partea lui a făcut-o pe cântăreață să izbucnească în lacrimi. Prezentatorul de televiziune i-a cumpărat mașina la care visa de foarte mult timp. Răzvan Simion și-a așteptat iubita lângă autoturismul de lux, pe un scaun. Pentru ca momentul să fie unul romantic și emoționant în același timp, prezentatorul de televiziune a pus pe fundal melodia “Forever love”, cântec interpretat de Lidia Buble alături de Direcția 5.

Cântăreața s-a emoționat atât de tare, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Cadoul primit din partea lui Răzvan Simion a lăsat-o fără cuvinte pe Lidia Buble. Artista și-a dorit să împartă momentele de fericire cu toți prietenii virtuali, încărcând pe contul de instagram mai multe filmulețe.

“Nu pot să cred, asta e mașina vieții mele. Nu pot să cred așa ceva. Puiul, d-aia nu mi-ai răspuns la telefon. Am crezut că ai uitat de mine.”, a spus Lidia Buble.

Nu doar Răzvan Simion și-a dorit să îi fie alături într-o zi atât de specială, ci și prietenii apropiați, aceștia luând parte la surpriza pregătită de cunoscutul prezentator.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIS??

Публикация от Lidia Buble (@lidiabuble)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Публикация от Lidia Buble (@lidiabuble)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Публикация от Lidia Buble (@lidiabuble)

Sursa

Recomandări