Ce fac femeile de succes înainte de micul dejun?

Ce fac femeile de succes înainte de micul dejun?

Succesul nu vine peste noapte. El depinde de un stil de viata, de alegerea de a face lucrurile diferit, de a trai viata cu zambetul pe buze, privind cu incredere spre viitor.

1. Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge...
... dar nu se stie niciodata unde, veti spune. E drept ca nu se stie unde, dar cert este ca posibilitatile sunt infinite. Femeile de succes incep devreme. Cand altii inca viseaza, ele deja planuiesc cum sa transforme visele in realitate.

Poate fi una dintre cele mai mari provocari, insa este si cea care iti aduce mari satisfactii. Trezitul devreme iti ofera ocazia de a incepe ziua cu dreptul. Ai timp sa te dezmeticesti, sa faci un dus si sa te pregatesti treptat pentru ceea ce te asteapta, in loc sa ajungi la la birou cu ochii carpiti de somn.

2. Femeile puternice fac miscare zilnic

Daca-ti propui sa te antrenezi o data la doua zile sau mai rar, iti va fi foarte usor sa spui ca o lasi pe a doua zi. Femeile de succes respecta un program zilnic si nu se abat de la el, fie ploaie, fie vant. Incepe ziua cu o sedinta de yoga sauPilates, pentru a fi sigura ca esti pregatita pentru o zi extraordinara.

3. Trec in revista telurile zilnice
Femeile de succes isi propun lucruri si se asigura ca le duc la bun sfarsit. Intocmeste o lista cu lucruri pe care vrei sa le faci in fiecare luna, spre exemplu, sau pe saptamani, si citeste lista respectiva in fiecare zi, bifandu-le pe cele pe care le-ai rezolvat si incercuindu-le pe cele pe care le vei rezolva in ziua respectiva.

Fie ca este vorba despre teluri pe termen scurt, legate de job sau viata personala, ori teluri pe termen lung, intocmind lista respectiva si revizuind-o periodic vei putea sesiza progresul si vei fi mai motivata pe zi ce trece.

4. Isi seteaza dispozitia

Fie ca este vorba de o carte inspirationala, o melodie care iti place sau pur si simplu sa visezi cu ochii deschisi la ziua ce tocmai a inceput, este esential sa pornesti cu buna dispozitie.

Trecand in revista tot ce ai de facut vei fii sigura ca nu ratezi absolut nimic din ceea ce ti-ai propus.

5. Sunt la curent cu stirile
Fie ca citesti ziarul sau deschizi televizorul in timp ce iti bei cafeaua, este musai sa fii in tema cu tot ce se petrece in tara si in lume. Nu numai ca afli aspecte care ti-ar putea influenta deciziile in domeniul de activitate, dar vei evita situatiile jenante in care un client sau un partener de afaceri deschide o discutie despre un eveniment recent si tu nu ai nici cea mai vaga idee despre ce este vorba.

Femeile de succes sunt informate si capabile sa intretina o discutie pe teme variate.

Cele 10 minute petrecute uitandu-te la stirile diminetii iti pot schimba intreaga zi, pregatindu-te pentru contactul cu prietenii, colegii si clientii, esential in dezvoltarea personala si profesionala.

Recomandări