Ce îi interzice Victoria Beckham fiicei sale

Ce îi interzice Victoria Beckham fiicei sale

Victoria Beckham a fost considerată de mulți o mamă cool, dar se pare că este destul de exigentă când vine vorba de vestimentația fiicei sale. Harper Beckham, în vârstă de 7 ani, nu se poate îmbrăca cum vrea ea. Potrivit presei internaționale, designerul nu o lasă pe Harper să îmbrace hainele vechi pe care vedeta le purta pe vremea când făcea parte din trupa Spice Girls.

Victoria Beckham nu o lasă pe Harper să îi poarte hainele pentru că sunt prea indecente.

„Am fost surprinsă să văd cât lăsau la vedere costumele pe care le purtam. Obişnuiam să ies din casă fără prea multe haine, Cindi”, i-a povestit Victoria lui Cindi Leivem, editor al unei reviste internaționale.

Aparițiile sale extravagante includeau rochii extrem de scurte de la case celebre de modă, piese vestimentare mulate, din piele şi foarte multe costume de pisic (un fel de Cat Woman). Cu toate acestea, Victoria Beckham le ţine cât mai departe de ochii ficei sale, chiar dacă aceasta încearcă în continuare să o convingă pe mama sa să le încerce.

"Categoric nu. Mereu spune Wow, mami, chiar purtai fuste foarte scurte, iar eu îi răspund: Da, Harper! Purtam. Iar tu nu o vei face". Este clasicul mod de a spune ”fă cum spun, nu cum am făcut eu”, a mărturisit soţia lui David Beckham.

Harper Beckham este la rândul ei „o mică fashionistă”

Victoria Beckham este una dintre cele mai cunoscute vedete din industria muzicală datorită notorietății pe care trupa Spice Girls a avut-o. Victoria este considerată un fashion icon și are propriile colecții de haine și accesorii vestimentare. În prezent, aceasta este căsătorită cu David Beckham de 18 ani şi au împreună 4 copii. În tot acest timp, cei doi au construit un imperiu și se bucură de notorietate în toată lumea.

Sursa

Recomandări