Ce motive poate avea iubitul tău pentru a ascunde relaţia pe care o are cu tine

Ce motive poate avea iubitul tău pentru a ascunde relaţia pe care o are cu tine

S-ar putea ca de ceva vreme să te întâlnești cu cineva, să vă simţiți bine împreună, dar totuşi să nu apăreţi niciodată în public ca pereche.

Dacă tu ți-ai dori asta, însă partenerul pare că nu, iată ce motive l-ar putea determina să ţină secretă relaţia cu tine:

Mai există altcineva care îi atrage

Dacă partenerul tău a cunoscut de curând şi o altă femeie care i-a plăcut, negarea relaţiei cu tine este o altă formă de a exprima acest lucru, fără a-l spune deschis.

Vrea să flirteze şi să „agaţe” fără nicio piedică

Petreceri, reuniuni, mese, inclusiv reîntâlniri cu amici(e) din trecut – orice moment este bun pentru el ca să „agaţe” pe cineva, fără să se gândească nici măcar o clipă la tine.

Vrea să facă sex cu altcineva 

Dacă vrea să se culce cu altcineva, nu va ezita să ascundă relaţia pe care o are cu tine pentru a obţine acest lucru.

Nu s-ar simţi în largul lui, dezvăluind cu cine are o relaţie

Este vorba despre o jenă sau o stânjeneală pe care o simte referitor la relaţia cu tine, dintr-un motiv sau altul. De aceea preferă să o ţină secretă.

Nu suportă presiunile din partea familiei

Poate nu ești ceea ce îşi dorește familia lui. Şi astfel, chiar dacă se simte bine cu tine, nu poate să împărtăşească acest lucru cu restul familiei.

Fuge de angajamente

Nu ia în serios relaţia pe care o are cu tine, căci pur şi simplu nu vrea să-şi complice viaţa cu o relație care să-l responsabilizeze. Îi place să fie cu tine, însă în ochii lumii nu vrea să treacă ca fiind mai mult decât un simplu prieten.

Este vorba despre o relaţie interzisă

Pe lângă cazurile în care între voi există şi o relaţie de genul şef/subordonat sau profesor/elev, mai există şi cele în care poţi fi, spre exemplu, femeia la care a visat mereu. Iar atunci desigur că nu vei fi o temă potrivită pentru o conversaţie deschisă, sub nicio circumstanţă.

Au altă relaţie

Deşi ți-a promis de o sută de ori că va rupe cu femeia aceea care, după spusele lui, nu-l mai face fericit, acea zi nu a sosit încă. Asta pentru că realitatea este că preferă să ascundă în continuare relaţia cu tine, decât să pună lucrurile în ordine în viaţa lor.

Relaţia cu tine nu se numără printre priorităţile lui

Hobby-urile, studiile, o călătorie în străinătate etc. sunt mai importante decât tine. De fapt, nu va îngădui niciodată ca legătura cu tine să îi afecteze ritmul de viaţă ori proiectele personale.

Sursa

Recomandări