Ce nu trebuie să faci când ești însărcinată

Ce nu trebuie să faci când ești însărcinată

Citești, te informezi și vrei să știi totul despre ce să faci și ce să nu faci când nu ești însărcinată. Mai jos, am strâns informații utile despre acest subiect.

sarcina

După 16 săptămâni de sarcină nu ar trebui să mai faci exerciții în poziția întinsă pe spate. De asemenea, evită scufundările în timpul sarcinii, deoarece dezvoltarea copilului este în pericol de a dezvolta probleme, cum ar fi boala de decompresie, avertizează dr. Silviu Istoc, medic primar Obstetrică-Ginecologie. Nu trebuie să faci nici un fel de sporturi de contact pentru ca te-ai putea lovi, iar abdomenul trebuie protejat de astfel de incidente.

Măsuri de precauție în sarcină

Ai grijă să nu te supraîncălzești în timpul antrenamentelor. Asigură-te că bei multe lichide pentru a preveni deshidratarea și leșinul.

Nu lăsa nivelul glicemiei să fie prea scăzut. Dacă ai o activitate fizică, asigură-te că ai mâncat suficiente calorii pentru a nu avea probleme.

În cazul în care călătorești la altitudini mari, trebuie să ai mare grijă. Odihnește-te cât mai mult posibil în toate zilele pe care le petreci acolo, deoarece fluxul de sânge este redus și poate afecta copilul.

Evită înotul în ape cu temperatură de peste 32 ° C.

Sursa

Recomandări