Ce să dăruiești de Crăciun fetițelor de 4-8 ani

Ce să dăruiești de Crăciun fetițelor de 4-8 ani

Crăciunul este o sărbătoare specială pentru fiecare copil. Și asta pentru că aduce în jurul său magie, luminițe, daruri și multă distracție.

cadou fetite
Adulții fiind, ne amintim cu drag de Crăciunul copilăriei noastre și de darurile lăsate sub brad de Moșul darnic. De aceea este important ca, părinți fiind, să facem același lucru și pentru copiii sau nepoții noștri.

Astăzi, copiii cresc într-o societate în care predomină tehnologia, dar, totuși, nu este nevoie să cheltui sume mari de bani pe computere sau console, pentru că, dacă alegi corect, cadourile tradiționale, cum ar fi păpușile sau creioanele, pot conta la fel de mult.

Majoritatea fetițelor sunt atrase de două lucruri: de sclipici și de culoarea roz! Deci, în alegerea cadoului, poți ține cont de această idee.

O propunere care poate fi utilă este să îi oferi un set de pictură! Mai ales dacă fetița ta se simte atrasă de activități artistice. Poți alege orice alt set tematic, în funcție de paisunile copilului tău. Acest tip de cadou nu se uită niciodată!

1

O altă propunere interesantă ar putea fi să-i dăruiești rochițe, fustițe sau orice altă hăinuță preferată! Important e să fie frumoase, cu imprimeuri vesele, colorate, eventual cu aplicații cu sclipici, ceva care să-i capteze atenția și în care să se simtă ca o mică prințesă.

De asemenea, poți alege o jucărie cu personajul său preferat din desenele animate! Acesta poate fi un alt dar de neuitat și extrem de apreciat.

Dacă, în cele din urmă, optezi pentru un joc video, este bine să alegi unul tematic, potrivit pentru fete, precum moda sau îngrijirea animalelor.

Și nu uita! Înainte de toate, de Crăciun, dăruiește timp!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări