Ce tip de costum de baie ți se potrivește, în funcție de forma corpului

Ce tip de costum de baie ți se potrivește, în funcție de forma corpului

Cel mai important aspect atunci când cumperi un costum de baie este să te simți confortabil în el și să ți se potrivească.


Îți oferim câteva idei de costume de baie care se potrivesc mai multor tipuri de forme ale corpului.

Costume de baie pentru un bust mare

Dacă singura ta problemă o reprezintă bustul mare, un costum din două piese este cea mai bună alegere. Acesta lărgește zona și se potrivește de asemenea. Poți alege o tăietură mai conservatoare pentru partea de sus și să fii un pic mai îndrăzneață și indecentă cu partea de jos. Totuși, încearcă să eviți ca al tău costum de baie să arate imens, având un aspect neechilibrat.

Costume de baie pentru un bust mic

Dacă vrei să pară că ai un bust mai mare, tot ce trebuie să faci este să creezi această iluzie prin alegerea unui costum de baie adecvat. Poți purta bikini care au volănașe în partea de sus, care au modele care atrag atenția sau care sunt decupate în așa fel încât să îți pună bustul în evidență. Dacă această variantă nu îți surâde, poți oricând apela la un sutien cu push-up, dar trebuie să fii conștientă că ar putea deveni incomod dacă intri în apă.

Costume de baie pentru femeile care au umerii lați

Dacă ai umerii lați și talia la fel poți arăta senzațional dacă alegi un costum de baie care se leagă la baza gâtului. Iluzia optică îți va face bustul să pară mai mare și ridicat, iar umerii tăi vor părea mai mici fără niciun efort. Vei arăta senzațional într-un costum de baie care îți va flata formele.

Poți purta , de asemenea, costume de baie , pe un singur umăr.

Costume de baie pentru șolduri late

Alege bikini cu talia înaltă, de culori închise, mai ales dacă ai trunchiul mic.

Costume de baie pentru șolduri înguste

Alege bikini-ul de culori sau modele îndrăznețe, de preferință unele care se leagă pe lateral, creînd iluzia de șold mai lat.

Costume de baie pentru picioare scurte

Caută costume de baie care se leaga lateral la baza șoldului.

Costume de baie pentru o burtică mai proeminentă

Dacă ești îngrijorată cu privire la burtica ta, optează pentru un costum de baie întreg, care să acopere abdomenul.

Costume de baie pentru sport

Dacă alegi să petreci o vacanță activă, făcând mult sporturi extreme, poți folosi costume dintr-o bucată sau cumpăra haine cum ar fi cele purtate de surferi. Ele sunt frumoase și protejează de soare.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări