Cel mai bogat om din lume divorțează. Ce avere imensă are de împărțit cu fosta soție

Cel mai bogat om din lume divorțează. Ce avere imensă are de împărțit cu fosta soție

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, considerat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, divorțează după 25 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de miliardar miercuri pe o rețea de socializare.

 

"Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile ca prieteni", a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter.

"Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi", au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, "asociaţi în companii şi proiecte". Fosta parteneră de viață a celui mai bogat om din lume este de profesie scriitoare și este una dintre primele salariate ale companiei Amazon.

Cei doi au împreună patru copii, iar averea lor este evaluată la 137 de miliarde de dolari. În cazul în care miliardarul va trebui să împartă averea pe jumătate cu fosta soție, acesteia îi vor reveni 69 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că va deveni cea mai înstărită femeie din lume, iar Jeff va pierde titulatura de cel mai potent financiar, locul său fiind luat de către cofondatorul Microsoft, Bill Gates. Sursa

Recomandări