Cel mai inteligent om din lume este o fetiță de doar 11 ani. Are un IQ mai mare decât al lui Albert Einstein

Cel mai inteligent om din lume este o fetiță de doar 11 ani. Are un IQ mai mare decât al lui Albert Einstein

Anushka Dixit este o fetiță nu doar foarte frumoasă, ci și uluitor de deșteaptă. La doar 11 ani copila se numără printre cei mai deștepți oameni din lume.
Potrivit Mensa IQ test, ea are un IQ de 162 puncte, mult mai mare decât Albert Einstein, de 140, și Stephen Hawking, de 160 de puncte.

Fetița locuiește în Londra și a a dat semne că poate să acumuleze repede un volum mare de cunoştinţe încă de când era mică. A început să vorbească perfect la șase luni, învățând și reproducând ceea ce asculta la televizor.

Când a aplicat testul, fetița a fost cel mai tânăr candidat. „A fost dificil, dar nu foarte dificil”, a spus ea la finalul testului. Acum Anushka Dixit este parte a Comunității "Mensa", organizaţia celor mai deştepţi oameni din lume.

Fetița are rezultate foarte bune la şcoală, cu o preferință ușoară pentru poezie și limba engleză. Ea visează să devină medic. Pornind de la experiența cancerului mamar care i-a afectat mama acum doi ani, Anushka dorete să-și pună inteligența în slujba celor care suferă…

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări