Cele mai bune melodii pentru sex! Cum şi de ce acţionează asupra creierului

Cele mai bune melodii pentru sex! Cum şi de ce acţionează asupra creierului

Muzica influenţează mintea umană în moduri pe care oamenii de ştiinţă abia de recent au început să le descopere. Muzica acţionează asupra omului dându-i acestuia diferite stări de spirit, printre care fericire, euforie, nevoia de sex, nevoia de exprimare şi nevoia de revoltă.

Nevoia de revolta s-a manifestat de-a lungul istoriei de multe ori la grupuri mari de oameni, fiind catalizată de muzică. Doar dacă observăm revoluţia, cel puţin culturală şi de atitudine, creată de trupa The Beatles sau efectele pe care le are în continuare marele festival Woodstcok asupra oamnilor, putem să înţelegem cât de puternic este cuvântul muzicii în felul în care ne funcţionează creierul.

Potrivit ultimelor cercetări, motivul pentru care muzica acţionează atât de puternic asupra noastră, are o conotaţie sexuală puternică. Astfel, potivit ultimelor cercetări, muzica ne afectează atât de mult din simplu motiv că oferă... speranţă. În acest sens, având în vedere că una dintre cele mai mari meniri a omului este aceea de a se reproduce, muzica cea mai de succes şi cea care dăinuieşte în timp, este aceea care reuşeşte să atingă latura sexuală a persoanelor. Mai concret, cu cât o melodie staârneşte un om să dorească o partidă de sex, cu atât este mai apreciată.

În urma unei analize amănunţite realizate la Montreal Neurological Institute and Hospital, se pare că muzica ce ne face cel mai mult să ne dorim sex, pentru a ne “trata” de toate elementele de peste zi care ne fac rău, este foarte variată. În acest sens, au fost identificate o serie de melodii care stârnesc oamenii să îşi dorească sex, iar în cele ce urmează vă prezentam o serie din aceste melodii.

Bob Marley – “Turn your lights down low”

The Weeknd Featuring Drake – “The Zone”

 Hooverphonic – Mad About You

Postal Service – “Such great heights”

Don’t Turn The Lights On – Mayer Hawthorne

SAIL – AWOLNATION

Recomandări