Cele mai empatice semne zodiacale

Cele mai empatice semne zodiacale

Empatia înseamnă să înțelegi sau chiar să simți prin ceea ce trec alții și să reușești să te pui în locul lor în anumite situații. Empatia este o virtute pe care tot mai puțini pare că o au, însă la unii se regăsește în cantități mai mari.

Patru semne zodiacale câștigă detașat premiul pentru cei mai empatici nativi din horoscop, însă avem un sfat pentru ei: empatia poate dăuna grav sănătății atunci când nu mai reușești să faci diferența între problemele tale și ale altora. Așadar, empatia este și o binecuvântare, și un blestem pentru Rac, Fecioară, Balanță și Pești, cele mai empatice semne zodiacale.

Racul are o sensibilitate aproape maternă și este foarte receptiv la vibrațiile și energiile care îl înconjoară. Guvernați de schimbătoarea Lună, nativii acestui semn zodiacal pot fi, pe cât de evazivi, pe atât de loiali; sunt ghidați de emoțiile cele mai ascunse și rezonează foarte bine cu starea psihică a celor din jur, fie că sunt foarte bucuroși, fie că sunt anxioși.

Fecioara nu e ea dacă nu ajută pe cineva. Analitică, meticuloasă și pragmatică, Fecioara este guvernată de curiosul Mercur, planeta comunicării și a cunoașterii. Acești nativi au o minte ca o comoară, mereu gata să își pună cunoșțintele în sursa altora, mereu productivă și plină de resurse. Semn mutabil de pământ, Fecioarele nu sunt empatice emoțional, ci la nivel logic: analizează, cântărește, critică, vrea ca totul să fie bine, în ordine. Se poate observa cu ușurință cât de tare se stresează atunci când au de a face cu lucruri care nu merg potrivit planului, chiar și atunci când nu li se întâmplă lor.

Balanța reușește să se pună mereu în pielea celorlalți și prezența ei lângă alții este ca o gură de aer proaspăt, mai ales datorită grației lor naturale, farmecului și diplomației. O Balanță va renunța mereu la drumul său pentru a merge puțin în pantofii altcuiva, pentru a-i putea înțelege mai bine punctul de vedere.

Peștii sunt de o bunătate ce pare din altă lume. Vulnerabili emoțional și mistificatori, acești nativi rezonează cu orice și cu oricine, în orice problemă. O fac toată ziua, în fiecare zi și tocmai de aceea este epuizant pentru ei. Guvernați de universalul Neptun, visătorii Pești nu prea au limite, dar tocmai de aceea au înclinații artistice și o sensibiitate ieșită din comun; au o minte atotcuprinzătoare, nu știu să spună nu și tocmai de aceea au deseori de suferit chiar din cauza empatiei de care dau dovadă.

Sursa

Recomandări