Cele mai frumoase tinute de la gala Critics’ Choice Awards 2020

Cele mai frumoase tinute de la gala Critics’ Choice Awards 2020

Sezonul premiilor este în mod oficial deschis! Seria galelor de decernare de premii continuă la Hollywood cu Critics’ Choice Awards, care onoreaza rolurile memorabile din film si televiziune. La ediția cu numărul 25 a Critics’ Choice Awards, vedetele nu au dezamăgit în materie de ținute de gală.

Iată care sunt vedetele care ne-au inspirat cel mai mult din punct de vedere al ținutei:

Una dintre vedetele care a strălucit, la propriu, în lumina camerelor de filmat a fost Zendaya. Tânăra, nominalizată și pentru un premiu, a câștigat aprecierile publicului cunoscător pentru modul în care a combinat piesele vestimentare. A purtat o platoșă cromată fuchsia, semnată Tom Ford, asociată cu o fustă de seară din jerseu. Look-ul acesteia a fost denumit „femeia războinică”.

Saoirse Ronan s-a evidențiat cu ajutorul unei rochii cu motive florale. Aceasta îmbină perfect două dintre cele mai importante trend-uri ale anului 2020: print-urile și volumele. Mânecile clopot sunt alt laitmotiv al colecțiilor prezentate pe marile podiumuri de fashion, iar volanele din partea de jos a rochiei asigură continuitate și dau iluzia optică de înălțime.

Ca de obicei, una dintre cele mai bine îmbrăcate actrițe este Jennifer Lopez. Frumoasa de origine latină, a purtat o rochie cu gâtul înalt, de inspirație clepsidră, care i-a pus în evidență toate formele apetisante cu care J. Lo. deja ne-a obișnuit. Mai mult decât atât, culoarea a fost una neutră, iar accentele argintii erau plasate în zonele în care aceasta dorea atenția- în jurul taliei, încheietura mâinii și în zona trunchiului.

Lupita Nyong’o este deja un icon, mai ales pentru femeile de culoare. A fost foarte îndrăzneț din partea stiliștilor vedetei să aleagă o ținută cafenie, cu același subton ca pielea actriței. Cu toate acestea, contrastul dintre partea superioară confecționată din piele și fusta „georgette” a fost evidențiat cu o curelușă aurie- culoarea aleasă pentru toate accesoriile.

Charlize Theron a fost, la fel ca la Globurile de Aur, o inspirație pentru noi toți. Frumoasa blondă s-a afișat cu o coafură pixie și a combinat, într-o manieră îndrăzneață, o rochie din paiete, cu crăpătură înaltă pe picior, cu un blazer masculin, care a conferit ținutei un aer retro, elegant și rafinat.

Deși este cea care încheie lista, Mandy Moore, una dintre cele mai WOW apariții, a optat pentru o salopetă neagră, mulată. Ca jachetă, aceasta a punctat un trend foarte important din anul 2020- a purtat o capă, care se leagă la gât. Această alegere vestimentară a mutat accentul în partea superioară a corpului- în zona gâtului foarte tonifiat și a claviculei proeminente. Sursa

Recomandări