Cele mai simple exerciții pentru un corp de invidiat. Le poți face oricând

Cele mai simple exerciții pentru un corp de invidiat. Le poți face oricând

Nu ai timp să mergi la sală, dar vrei să te menții în formă? Iată câteva exerciții simple și eficiente, prin care să îți menții silueta și să ai un corp de invidiat. Le poți face acasă, dar și în aer liber. Exercițiile pot fi făcute oricând, după propriul tău orar.

exercitii simple

Sărituri cu coarda

Poți sări cu coarda oriunde, chiar și la tine acasă dacă ai spațiul necesar. dacă nu, la o ieșire în parc. Această activitate arde caloriile rapid și este și foarte distractivă.sarituri_coarda

Genuflexiuni

Poate că le consideri istovitoare, dar genuflexiunile îți vor tonifia mușchii picioarelor și te vor ajuta să arzi în timp record foarte multe calorii.

genuflexiuni

Flotări

Un alt exercițiu care cere rezistență și care îți va tonifia abdomenul și bicepșii. Nu trebuie să exagerezi, însă flotările ar trebui să se regăsească în programul tău zilnic de antrenament.

flotari

Fandări

Pentru a tonifia mușchii picoarelor și a preveni apariția celulitei încearcă fandările. Trei reprize de câte 10 fandări zilnic te vor ajuta să obții rezultate dorite.

fandari

Înot

Dacă nu ai deja, fă-ți în această vară un abonament la piscină. Înotul este sănătate curată și, în același timp, te va ajuta să ai un corp de invidiat. îți vei pune la lucru diferite grupe de mușchi, iar rezultatele apar într-un timp extrem de scurt.

1

Alergat

Alergatul te caspă, în primul rând, de stres, reducând riscul apariției depresiei. În al doilea rând, este benefic pentru sănătatea inimii, te ajută să arzi caloriile rapid și îți tonifică mușchii.

alergat

Bicicleta

O plimbare în aer liber cu bicicleta este ideală atât pentru sănătate, cât și pentru o siluetăd e invidiat. Vei transpira, e adevărat, însă prin transpirație vei elimina toate toxinele din organism. Mai mult, îți vei tonifia mușchii picioarelor.

bicicleta

Sursa 

Recomandări