Cercetătorii au stabilit: așa ar trebui să arate corpul perfect al unei femei!

Cercetătorii au stabilit: așa ar trebui să arate corpul perfect al unei femei!

Kelly Brook este o actriță și model britanic care face furori cu frumusețea ei. În ciuda formelor sale voluptoase, Kelly Brook este considerată femeia cu cel mai perfect corp din lume. Cel puțin din punct de vedere științific!
 
Deși nu se încadrează în „standardele de frumusețe”, Kelly Brook deține titlul de „cel mai frumos corp al Angliei". Actrița are înălțimea de 168 cm, dimensiunile 99-69-92, poartă mărimea 5 la sutien și 40 la încălțăminte. Nu are operații estetice și recunoaște că nu-i prea place să meargă la sală. 

Potrivit unui studiu, corpul pe care majoritatea femeilor îl percep ca fiind plinuț, cel despre care gândim că „ar trebui să dăm jos câteva kilograme” este, de fapt, un corp perfect și armonios. Studiul a luat în considerare toate criteriile și măsurătorile posibile, de la rotunjimea șoldurilor, lungimea picioarelor, până la forma nasului și starea părului.

Așadar, acum este dovedit științific că anume așa ar trebui să arate corpul perfect al unei femei!

Kelly Brook s-a născut pe 23 noiembrie 1979. Şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe. A studiat apoi dramaturgia la „Italia Conti Academy” din Londra.  Este cunoscută pentru rolurile din The Italian Job (2003) şi Piranha (2010). 

A lansat o colecţie de lenjerie, creaţie proprie, eveniment ce i-a facilitat accesul în diverse reclame pentru haine sport şi, bineînţeles, costume de baie. Ca un pas firesc, a apărut apoi în diverse reviste pentru bărbaţi, nud şi seminud. 

În trecut, Kelly Brook a surclasat în topuri dive ca Angelina Jolie sau Megan Fox.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări