Christina Ricci s-a logodit!

Christina Ricci s-a logodit!

Actriţa Christina Ricci, în vârstă de 32 de ani, a anunţat că s-a logodit, "în urmă cu câteva luni", cu James Heerdegen, cu care are o relaţie de un an.

Christina l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de cameră. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012

În 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci că bărbatul ideal este pentru ea "o persoană amuzantă şi inteligentă, cu care să-i placă să-şi petreacă timpul".

Christina Ricci, născută pe 12 februarie 1980, nominalizată la premiile Emmy, a devenit cunoscută datorită rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) şi "Trăsnăile familiei Addams" (1993). Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de artă, precum "Furtuna de gheaţă" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), în care a jucat alături de Charlize Theron, şi comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Ricci a jucat şi în filme cu succes de casă, precum "Legenda călăreţului fără cap" (1999), în care l-a avut alături pe Johnny Depp. Cel mai recent film în care a apărut este "Bel Ami", lansat anul trecut.

Foto: usmagazine.com, justjared.com

Recomandări