Cinci tineri din Moldova au creat aplicația WizIT, un ghid indispensabil în shopping, distracții și servicii

Cinci tineri din Moldova au creat aplicația WizIT, un ghid indispensabil în shopping, distracții și servicii

Cinci tineri din R. Moldova au lansat o aplicație, WizIT, ce tinde a fi o platformă unică, interactivă, disponibilă pe telefonul mobil, care întrunește informații utile dintre cele mai variate domenii.

vizit
Aplicatia dispune de o importantă bază de date, oferind utilizatorului o listă cu toate informațiile utile, meteo, curs valutar, cafenele, restaurante, notificări și agendă telefonică personalizată, promoții, informații de interes public, reprezentând un ghid perfect în shopping, distracții și servicii.

Aplicația WIZIT este disponibilă gratuit, iar prin intermediul acesteia, utilizatori de smartphone pot căuta rapid ceea ce îi interesează.

"Fiecare din noi s-a ciocnit cu situația când încearcă să găsească un produs sau serviciu pe piața Republicii Moldova și este nevoit să acceseze mai multe surse pentru a găsi informația necesară. Ne dorim să fim un ghid informativ cât mai eficient pentru utilizatorii WizIT. Un alt motiv pentru care am dezvoltat aplicație este mobilitatea acestora și numărul în creștere a telefoanelor inteligente, premise pentru care antreprenorii vor avea ocazia unică să își poată informa clienții despre reducerile și ofertele lor", a spus Eugen Galer, tânărul care a pornit acest proiect alături de mai mulţi prieteni.

Toți tinerii care au demarat acest proiect activează în diverse domenii de activitate și spun că acest lucru nu îi împiedică să creadă în produsul lor și să muncească pentru a-l promova și transforma într-un produs indispensabil pentru orice deținător de telefon inteligent din Moldova.

Dezvoltatorii mai spun că scopul primordial al acestei aplicatii a fost sa includă informațiile de interes public pentru cetățeni – cu referință la categoria UTIL, care conține numerele de telefon al Ministerelor, serviciilor de urgență, liniile fierbinți etc. Astfel, în cazul în care o persoană se va confrunta cu o situație anume, aceasta să poată avea acces imediat la numărul de telefon al instituției care l-ar putea ajuta.

Aplicația are și scop de divertisment, care include sursele spre cele mai populare evenimente, localuri, dar și cu scop de promovare a afacerii proprii, a anumitor servicii sau produse.

Cei interesați pot descărca aplicația de pe Google Play.

Text: Alina MATEI

Recomandări