Coafura de mireasă în 2013: sfaturi şi idei de la hair-stilystul Andrei Cocieru

Coafura de mireasă în 2013: sfaturi şi idei de la hair-stilystul Andrei Cocieru

Nunta este ocazia ideală pentru o femeie să-şi etaleze feminitatea, eleganţa şi frumuseţea, iar pentru amplificarea acestor calităţi, anume în această zi, femeia are nevoie de o călăuză, de sfaturile specialiştilor, meşteri iscusiţi ce pot descoperi frumosul în orice chip, astfel încât să fie cea mai specială. Toţi încercăm să arătăm perfect în ziua nunţii, însă miresele trebuie să îşi aleagă coafura perfectă, în special datorită faptului că ele vor reprezenta punctul central al întregului eveniment.

Andrei Cocieru

Anul 2013 ne aduce numeroase surprize în domeniul frumuseţii, astfel încât coafura şi machiajul complimentează colecţiile rochiilor de mireasă, acestea având că element de legătură accesoriile delicate şi elemente elegante şi preţioase.

O tendinţă care se păstrează şi în 2013 în ceea ce priveşte coafura de mireasă este cocul în stil balerină. Este o coafură clasică, rafinată şi poate fi purtat atât cu o rochie simplă, cât şi cu una mai sofisticată, bogată în materiale preţioase. În acest caz diferenţă o vor face accesoriile de păr.

Dacă e să analizăm coafurile cizelate, lipsite de fire rebele şi şuviţe neascultătoare, acestea rămân o opţiune de bază pentru femeile elegante, care păstrează tradiţia şi optează pentru un voal, oferindu-i ţinutei o notă feminină. Cocul chingnon este un stil clasic, care încadrează foarte frumos faţa şi arăta minunat purtat cu voal sau voaletă.

Revine în tendinţe şi coada de cal elegantă, coafură perfectă pentru miresele care preferă dulcele stil clasic, iar onduleurile devin parte integrantă din coafurile cu părul prins.

Sfatul meu pentru viitoarele mirese e că acestea să opteze pentru pălăriile cu boruri largi sau accesoriile alcătuite dintr-un bucheţel de flori sau, de ce nu, bentiţe din mătase sau perle aplicate care le vor ajută cu siguranţă să iasă din anonimat.

Dragi femei, nu uitaţi stiluri de coafuri sunt din plin, astfel încât să mulţumeşti orice mireasă. Şi ţineţi minte, coafura de mireasă, ca şi machiajul, ar trebui să fie simple, să scoată în evidenţă personalitatea miresei, dar nu să o mascheze. Atunci când te hotărăşti asupra unei coafuri e foarte important să analizezi ţinuta completă şi să stabileşti fiecare element în funcţie de celelalte.

În cele din urmă nu-mi rămîne decât să vă doresc o nuntă de neuitat, plină de magie şi rafinament.

Cu gând bun, Andrei Cocieru!

Redactat de Daniela Caraiman

Urmăriţi mai jos o galerie foto cu unele dintre coafurile realizate de Andrei Cocieru

[portfolio_slideshow]

Recomandări