Comportamentul zodiilor în trafic. Tu cum reacționezi în fața situațiilor limită?

Comportamentul zodiilor în trafic. Tu cum reacționezi în fața situațiilor limită?

Lucrurile pot degenera destul de repede în trafic, mai ales când este aglomerat și toată lumea pare să aibă o urgență!

Berbec

Berbecul este nerăbdător chiar și atunci când nu are nicio problemă, de aceea reacțiile lui pot fi destul de exagerate atunci când e blocat în trafic. Va lua problema în propriile mâini, legal sau nu. Lucrul bun este că e conștient că se poate supăra foarte rău atunci când oamenii conduc prost sau prea încet. Așadar, va încerca să își creeze o atmosferă cât mai confortabilă în mașină, ascultând muzica preferată sau luând o mică gustare.

Taur

Taurul are multă răbdare, deci suficientă pentru a se calma și a se gândi la riscurile la care s-ar supune dacă și-ar pierde cumpătul în timp ce conduce. El ar putea fi rănit, ar putea răni pe altcineva, s-ar alege cu daune auto și creșterea ratelor de asigurare. Cu ce folos? Dacă lucrurile ar degenera, Taurul s-ar putea confrunta cu închisoarea, și-ar putea pierde locul de muncă, familia sau chiar viața. Furia lui merită consecințele? Nu, este răspunsul lui!

Gemeni

Gemenii își gestionează furia din traficul rutier concentrându-se pe ceva pozitiv. În loc să se gândească la modalități de a-i pune la punct pe ceilalți participanți la trafic, ei vor găsi ceva distractiv de făcut până ajung la destinație. Ei sunt de părere că orice e mai bine decât să se enerveze în situația dată. Se calmează singuri și sunt capabili să împiedice să se întâmple ceva rău.

Rac

Racul este o persoană empatică și acest lucru intervine atunci când se confruntă cu nebunia din trafic. El se gândește la cât de supărată sau rănită trebuie să fie cealaltă persoană de conduce așa cum o face. Racul încearcă să îi găsească oarecum o scuză. Să-ți pară rău pentru cineva e mai puțin periculos decât să vrei să îl șicanezi în trafic pentru a-i da o lecție. Compasiunea îl calmează.

Leu

Leul tinde să-și canalizeze furia din traficul rutier în altă parte, undeva unde nu există repercusiuni periculoase. El va inspira adânc în timp ce dă de probleme pe șosele, apoi va scrie despre asta în jurnalul său sau va transforma acel episod într-o poveste de zile mari. De asemenea, obișnuiește să scape de energia negativă acumulată mergând la sală sau făcând alt sport. Nu-și lasă sentimentele să se intensifice, dar nici nu le ignoră!

Fecioară

Fecioara are un mod foarte simplu de a face față traficului rutier: își reaminteșre că oamenii sunt proști, iar ea nu e ca ei. Fecioara nu va reacționa atunci când cineva îi va tăia calea sau să încerce să instige o confruntare. În schimb, va încerca să se ridice deasupra tuturor, să fie altfel. E conștientă că și ea mai face prostii, dar asta se întâmplă foarte rar.

Balanţă

Dacă Balanța ajunge în situații limită în trafic sau este martora unora, își imaginează că cineva se află în mașină cu ea. Nu ar dori să pună pe altcineva în pericol și nici nu ar dori ca cineva să o vadă pierzându-și cumpătul sau urlând. Ea nu vrea să sperie pe nimeni cu șofatul, așadar aceasta este modalitatea ei de a se calma.

Scorpion

Atunci când Scorpionul este pe punctul de a-și pierde cumpătul în trafic, el începe să vorbească cu el însuși în loc să reacționeze. Se sperie singur amintindu-și că răzbunarea nu a rezolvat niciodată vreo problemă. S-ar putea să se simtă bine pe moment, dar efortul nu ar merita. Scorpionul știe că nu îi va da nicio lecție șoferului enervant dacă își pune propria siguranță în pericol. Cel mai bun lucru pe care îl poate face este să oprească imediat ce poate și să se adune puțin.

Săgetător

Dacă Săgetătorul se află în mașină cu cineva care este pe punctul de a-și pierde cumpătul în trafic, el se poate oferi să conducă. Ca șofer, în cazul în care se confruntă cu alți participanți care conduc periculos, atunci va suna la Poliție pentru a reclama cele întâmplate și pentru a da numărul de înmatriculare a mașinii respective. De asemenea, cântatul îi face bine, îl ajută să se calmeze și îi îmbunătățește imediat dispoziția. Săgetătorului nu îi place să nu își poate controla reacțiile, așa că face tot ce poate în acest sens.

Capricorn

Capricornul este un șofer excelent, iar două dintre motivele pentru care primește acest titlu sunt precauția și înțelepciunea. El își planifică din timp și foarte atent rutele și pleacă întotdeauna mai devreme pentru a nu risca să nu ajungă unde trebuie sau să stea în permanență stresat când șofează. Dacă nu se simte grăbit, este mai puțin probabil să se enerveze în trafic. Deși Capricornul nu poate controla comportamentul celorlalți, el își poate controla cu brio reacțiile.

Vărsător

Vărsătorul este destul de deștept încât să nu facă ceva ce ar putea să agraveze situația în trafic. Cu toate acestea, nu poate renunța la a le atrage atenția șoferilor care conduc prost, ridicând din umeri, gesticulând și murmurând ceva din buze atunci când trec prin dreptul geamurilor lor. El vrea ca ceilalți să știe că a observat greșelile pe care le-au făcut. Deși este obositor, măcar nu este periculos.

Pești

Peștii încearcă să se relaxeze fizic atunci când dau de situații limită în traficul rutier. Detensionarea umerilor, maxilarului sau mâinilor sunt lucruri care pot fi făcute în siguranță și care au rezultatele dorite. Când corpul este mai puțin încordat și situația va fi la fel. După astfel de episoare repetate, e posibil ca aceștia să decidă să utilizeze mai mult transportul în comun. 

Sursa

Recomandări