Copiii de la Centrul de Protecţie Socială „Prometeu”, surprize frumoase la început de an școlar!

Copiii de la Centrul de Protecţie Socială „Prometeu”, surprize frumoase la început de an școlar!

Copiii de la Centrul de Protecţie Socială „Prometeu” din or. Strășeni au avut parte zilele acestea de o vizită surpriză! Reprezentanții companiei „Trabo Plus SRL” (care gestionează „Andy’s Pizza”, „La Plăcinte” și „Ciao Cacao”) au venit în vizită la copii cu daruri și însoțiți de Clovnul Bibilică, ce are ca și ocupație… aducerea de zâmbete.

Bucuria copiilor de a asista la un spectacol interactiv, plin de umor şi magie, a fost imensă! Mai ales că la finalul spectacolului au avut parte și de o masa de sărbătoare oferită de alți donatori.

"Ne-a plăcut foarte mult de clovnul Bibilică, ne-am distrat și ne-am bucurat că a venit la noi. Îi mulțumim și îl mai așteptăm", ne-a declarat Simona, una din beneficiarii Centrului.

„Este un proiect social pe care îl derulăm de ani de zile în mai multe instituții de acest gen din R. Moldova, un proiect prin care urmărim să încurajăm valorile umanitare, să susținem copiii defavorizați, să-i motivăm să studieze, oferindu-le, astfel, o șansă de a reuși în viață. Este o împlinire pentru noi faptul că putem oferii copiilor niște clipe de neuitat”, ne-a declarat Alexandru, reprezentant „Trabo Plus SRL”.

“Tot ceea ce încercăm să facem aici la Centru are ca punct de plecare binele copiilor. Astfel de activități sunt momente de maximă bucurie pentru ei. E tare bine să ai prieteni buni. Mulțumim companiei „Trabo Plus SRL” pentru ziua plină de voie bună petrecută împreună, pentru daruri și mai ales le mulțumim pentru modelul de generozitate, implicare și omenie oferit copiilor”, declară dna Alexandra Boligari, președinta Centrului de Protecţie Socială „Prometeu”.

Mai multe detalii despre Centrul de Protecţie Socială „Prometeu”aflați de AICI și AICI!

Text: Alina MATEI

Citește doar ceea ce merită. Urmărește-ne și pe Facebook!

Recomandări