Costi Burlacu și Corina Țepeș, aflați în carantină, cântă în mediul online

Costi Burlacu și Corina Țepeș, aflați în carantină, cântă în mediul online

Pandemia de coronavirus limitează interpreților capacitatea de exprimare publică, de evoluare pe scenele mari sau în emisiunile televizate, prin urmare numeroși artiști de la noi cântă de acasă, prin intermediul online.

Aflați în carantină, artiștii Costi Burlacu și Corina Țepeș, nu au putut sta departe de publicul lor. Aceștia au oferit admiratorilor un moment muzical emoționant, în mediul online - o piesă pe versurile poetului național Grigore Vieru, semnată de Petre Teodorovici.

”Și nouă ne este dor de concerte, de emisiuni și de publicul nostru drag! Zilele astea ne-au făcut pe majoritatea dintre noi să gândim mai profund, să punem altfel accentele în viață. Ni s-a oferit o lecție din care avem cu toții de învățat! După ani de grabă și alergături am redescoperit farmecul de a fi în sânul familiei!”, a scris Costi pe pagina sa de Facebook.  

Pe fondul pandemiei de coronavirus, artiștii au îndemnat fanii să prețuiască fiecare clipă și să respecte în totalitate indicațiile autorităților. 

Astfel, artiștii s-au alăturat campaniei declanșată la nivel mondial, de limitare a răspândirii virusului Covid-19: Răspândește muzica, nu virusul! 

Recomandări