Creează inele inspirate din orașele lumii! Accesoriul perfect pentru iubitorii de călătorii

Creează inele inspirate din orașele lumii! Accesoriul perfect pentru iubitorii de călătorii

Inspirată de călătoriile sale în întreaga lume, designerul Ola Shekhtman a lansat o colecţie de inele, plecând de la simbolurile cu care sunt asociate cele mai cunoscute oraşe din lume. De exemplu, inelul care reprezintă Parisul, include detalii ca Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Moulin Rouge şi Sacré Cœur. Într-un cuvânt, peisaje urbane complicate care pot fi admirate în jurul degetului.

Instruită în Sankt Petersburg, Ola desenează și apoi transformă ideile sale în inele frumoase, numai bune de purtat.
Ola a crescut în Serbia, dar în urmă cu doi ani s-a mutat în orașul Cary din statul Carolina de Nord, SUA, împreună cu soțul ei.

Ola Shekhtman, designer

A mers la cursuri de modelare 3D în New York City, iar acum utilizează tehnici moderne pentru a crea piesele sale de bijuterie. După absolvirea cursului, Ola a spus: „Am libertatea deplină de a crea acum și sunt în măsură să transform absolut orice într-o bijuterie”.

„Întotdeauna am vrut să am un inel pentru mine, cu case cochete în jurul degetului meu. Când am urmat cursurile școlii din New York, am făcut un astfel de inel în cele din urmă și i l-am oferit unui prieten drept cadou”, a spus ea.

În 2015, ea a decis să studieze urbanism la Paris și a realizat un alt inel cu relieful capitalei franceze, care a devenit în scurt timp un adevărat succes.

Ea a mai realizat inele cu orașele Amsterdam și New York, Berlin, Londra, Washington DC, Charleston, Boston, Hong Kong, Stockholm, Edinburgh, Seattle și Chicago.

Inelele sale se vând la prețuri ce încep de la 69 de dolari, în funcție de materialele pe care le alege clientul.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări