Cristina Sclifos: 7 lecții de viață învățate în urma retreat-ului din Bali

Cristina Sclifos: 7 lecții de viață învățate în urma retreat-ului din Bali

Cristina Sclifos a trăit, timp de zece zile, o experiență frumoasă într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe pământ, Bali. Ajunsă în paradisul tropical prin programul de retreat My barefoot journey, Cristina a primit, pe acest drum al regăsirii puterii interioare, câteva daruri inestimabile: lecții și instrumente de viață neprețuite.

Conceptul de retreat înseamnă o altfel de experienţă de travel. O călătorie transformatoare care îmbină plăcerea de a călători cu nevoia de autocunoaştere şi dezvoltare.

În Bali, Cristina a experimentat o combinație de workshop-uri de cunoaștere și dezvoltare personală și spirituală, excursii în locuri autentice, clase de yoga și meditații, și multe altele care și-au pus amprenta pe trăirile și viața sa.

Iată cele 7 lecții învățate de Cristina în urma retreat-ului din Bali, care te pot îndruma și pe tine a trăi o viață mai frumoasă și mai împlinită!

1. Fii recunoscător și apreciază lucrurile simple în viață! Ele contează cel mai mult: răsăritul și apusul soarelui, mirosul și frumusețea florilor, puterea vântului, zâmbetele celor dragi, muzica, dansul, tăcerea...

2. Viața ta reprezintă în totalitate atitudinea ta față de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Tu decizi dacă aceste lucruri te ridică sau te doboară.

3. Spune "Mulțumesc", "Îmi pare rău", "Te iubesc" cât mai des și de fiecare dată când ai ocazia. Astfel, în primul rând tu vei schimba spre bine calitatea vieții tale. Oferă cât mai multă dragoste și tot mai multă dragoste vei primi.

4. Vizualizează cele mai mari vise și dorințe! Imaginează-ți-le exact așa cum ai dori să fie și neapărat crede în magie.

5. Nu judeca, nu critica, nu pierde timpul și energia pe emoții negative, descoperă partea bună a oamenilor! Fiecare din ei au intrat în viața ta cu un scop.

6. Frica este cel mai mare dușman al nostru. Ea face parte, însă, din imaginația noastră. Nu o lăsa să te limiteze și să te domine.

7. Fii aici și acum! Acceptă trecutul, nu te gândi prea mult la viitor și savurează la maximum prezentul. Nu există un mod mai frumos de a trăi!

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Recomandări