Cristina și Nicolae Păvălache: povestea nunții lor

Cristina și Nicolae Păvălache: povestea nunții lor

După patru ani de relație, Cristina și Nicolae Păvălache au spus „Da” în fața familiei și a celor mai apropiați prieteni, pe 2 august 2015.

Peste 200 de invitați, muzică aleasă și meniu tradițional românesc - sunt doar câteva dintre elementele ce au compus nunta soților Păvălache, desfășurată în restaurantul “Capitoles Park” din capitală.

Marele eveniment a fost planificat până la cel mai mic detaliu de Cristina, dar nu oricând. Tânăra se visa mireasă în acel decor încă de când era doar o fetiță.

Noi am vrut să aflăm mai multe detalii despre cum a gândit Cristina, medic rezident la Spitalul Clinic de Psihiatrie, marele eveniment, despre sursele ei de inspirație pentru rochia de mireasă, dar și despre cum a decurs cererea în căsătorie.

Cristina, pe 2 august, tu și soțul tău v-ați unit destinele în fața lui Dumnezeu și ați jucat o nuntă de vis. Care a fost cel mai frumos și emoționant moment al acestei seri?

Da, într-adevăr, a fost un vis realizat și pentru că întreg evenimentul a fost emoționant, au fost niște momente de nedescris, nu aș putea să fac o clasificare a celor mai frumoase momente ale serii.

A fost o nuntă mare, cu mulţi invitaţi sau ați optat pentru una restrânsă?

La eveniment au participat oameni dragi sufletului nostru, prieteni, rude, oameni cu sufletul deschis. Am avut parte de o nuntă cu aproximativ 250 de persoane, nu știu dacă e mare sau nu.

Cine s-a ocupat de organizarea nunții?

De organizarea nunți ne-am ocupat eu și soțul, am depus suflet până la cel mai mic detaliu și am optat ca totul să fie la cel mai înalt nivel. Nu a fost greu, deoarece noi dintotdeauna am știut ce fel de nuntă ne dorim și doar am dat viață visului și ideilor.

Cum ați gândit întregul eveniment?

Nunta a fost planificată în câteva luni. La sfârșitul lunii februarie soțul mi-a comunicat data nunții, cine ne sunt nașii și locația evenimentului. Inițial credeam că e o glumă, dar uite că nu a fost. M-am mobilizat și am început de la lucrurile principale - muzică, foto, video, decor.

Ce surse de inspirație ați avut în alegerea decorului, tematicii?

Am apelat la serviciile Agenției de mariaj “DPremium”, iar restul a venit de la sine, din suflet, nu am avut nicio sursă de inspirație. M-am gândit doar cum să fie în combinație cu localul. Am ales pentru nuntă culoarea verde, culoarea prosperității și a vieții.

Ai purtat o rochie de mireasă absolut fabuloasă. Ce designer ţi-a creat rochia?

Întradevăr, a fost o rochie specială, e rochia la care am visat încă de mică, ruptă din imaginația și visul meu. Am optat pentru un designer de talie internațională, Oksana Mukha. Rochia este de o calitate superioară, pe cât de voluminoasă, pe atât de ușoară, zburam în ea.

Soțul tău a văzut rochia înainte de nuntă sau a fost o surpriză?

Soțul m-a susținut în alegerea mea, a spus să-mi aleg rochia pe care am visat-o mereu, să o cumpăr ca să fie a mea personală și nu luată în chirie. A evitat să vadă rochia, dar nu s-a putut abține. Și acum îmi amintesc cum, înainte de nuntă, s-a uitat la ea pentru câteva minute și când i-am spus că nu are voie, mi-a spus că e foarte frumoasă!

Și buchetul de mireasă a fost unul pe măsură. Care e povestea lui?

Pentru că am dorit să fie un eveniment unic, ceva deosebit, am renunțat la compozițiile clasice florale. Mi-am dorit un buchet deosebit și l-am găsit doar peste hotarele țării. A fost încrustat întru totul cu cristale marca Swarovski, în combinație cu butoniera mirelului și a nașilor.

Ați respectat tradițiile de nuntă?

Noi am stabilit să nu încărcăm sărbătoarea noastră cu multe tradiții, am lăsat doar cele mai importante și care se practică în ultimul timp.

Cine a întreținut atmosfera nunţii?

Am avut parte de o echipă profesionistă alături de noi, cărora le mulțumim din suflet. Atmosfera a fost întreținută de către formația Milenium, care au fost extraordinari. Am avut o colaborare foarte frumoasă, au fost foarte receptivi la doleanțele noastre.

Știu că ați ales o metodă inedită de a invita oaspeții la nunta voastră – invitația video. De ce ați optat pentru o astfel de formulă?

Am ales o astfel de metodă deoarece e ceva deosebit și, pur și simplu, am vrut ceva inedit cu care să impresionăm invitații. În plus, e o metodă ușoară pentru cei ce sunt plecați peste hotare. Spre bucuria noastră, a fost receptivitate de sută la sută.

Cum v-aţi cunoscut, tu şi soţul tău? De cât timp sunteţi împreună?

Noi aveam prieteni comuni și de la o glumă s-a ajuns la o relație de 4,5 ani. Au fost momente frumoase, momente de tot genul, dar cele mai multe au fost bazate pe adrenalină.

Vă doriţi copii repede, după nuntă sau vreţi să vă bucuraţi în doi de primii ani de căsnicie?

După o relație frumoasă, în care am avut timp să ne cunoaștem și să ne adaptăm unul cu altul, suntem gata să devenim părinți și ne dorim foarte mult ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Ce destinaţie aţi ales pentru luna de miere?

Pentru luna de miere am ales o țară exotică, Thailanda, unde briza mării să fie doar pentru noi, un refugiu pentru tânăra familie!

Îți mulțumim și vă dorim Casă de Piatră!

Text: Alina MATEI
Foto: arhivă personală

Recomandări