Cu ce se poartă pantalonii din piele ecologică

Cu ce se poartă pantalonii din piele ecologică

Pantalonii din piele ecologică sunt flexibili, sexy și versatili! De la o ieșire în oraș la birou, în club sau la o reuniune de familie, pantalonii din piele pot fi piesa de bază pentru o ținută reușită!

Pentru a învăța cu ce se poartă pantalonii din piele trebuie mai întâi să înveți regulile de bază!

1. Combinații de alb și negru: cel mai simplu mod de a purta pantalonii din piele

Avand în vedere că negrul este cea mai des întâlnită nuanță în rândul pantalonilor din piele, albul devine, în mod apoape natural, perechea sa. Fie că îți dorești să ai o ținută office de zi sau una de club simplă și lejeră, adaugă unei perechi negre de pantaloni din piele un top sau o cămașă albă. Cu toate astea, ferește-te să îi porți vreodata cu încălțăminte albă.

2. Combină-i cu blazere și veste în ținutele de birou

Pentru a mai tempera alura incredibil de sexy a pantalonilor din piele în cazul ținutelor office, mai ales în cazul celor skinny, poartă-i împreună cu blazere cu o croială masculină sau cu veste supradimensionate.

3. Pantalonii din piele & tricotaje: mereu o rețetă a succesului

Dacă îți dorești o ținută de zi pe care să o încropești rapid, dar care să fie și foarte stylish, combină o pereche de pantaloni din piele cu un pulover oversized din mohair sau lână obișnuită.

4. Pielea purtată împreună cu piele: excepția care confirmă regula

Un look alcătuit în întregime din piele este, de cele mai multe ori, un exercițiu de stil rezervat fashionistelor cu un ochi antrenat. Înainte de a te arunca către ținute complicate, fii sigură că stăpânești toate combinațiile simple.

 

 

Ce să eviți în purtarea pantalonilor de piele

Există și câteva reguli care îți spun ce ar fi bine să eviți când porți pantaloni de piele. De exemplu, dacă nu ai dimensiunile 90-60-90, evită modelele evazate, dar și pe cele cu croială dreaptă. Evită bluzele scurte, hainele care se lipesc de toate liniilor corpului. Caută mereu contrastul, așa că alege bluze sau cămăși lungi și largi, de preferat în falduri.

De asemenea, orice dimensiuni ai, evită să alegi pantaloni de piele în culori stridente: roșu, nuanțe de neon, galben sau verde. Alege mereu negru, maro, bleumarin sau culori sobre și reci. Vei fi elegantă fără să epatezi!

Ține minte: pantalonii de piele te pot face să arăți ca un rockstar, ca o divă în plină glorie sau ca o fashionistă rebelă atunci cand sunt purtați în combinații potrivite!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări