Cum să blochezi numere de telefon pe un iPhone?

Cum să blochezi numere de telefon pe un iPhone?

Să primești apeluri neplăcute la care nu dorești să răspunzi este ceva normal pentru fiecare persoană. Pe iPhone există totuși o aplicație numită iBlacklist pe care dacă o descarci, vei scăpa foarte simplu de apelurile stresante.

Pasul 1

Asigură-te că telefonul tău este conectat la una dintre cele două rețele: Wi-Fi sau 3G. Altfel nu vei putea urma pașii necesari pentru a descărca iBlacklist.

Pasul 2

Caută aplicația Cydia în iPhone. Iconița se află de obicei aproape de prima pagină cu aplicații. Așteaptă câteva momente până când Cyndia se va încărca complet. După aceea, caută pe pagină și selectează opțiunea “Sections”(Secțiuni). Odată selecționată, se va deschide o nouă pagină.

Pasul 3

Pe lista de navigare de pe noua pagină, mergi spre partea de jos până când găsești “Utilities” (Utilități). Pe pagina următoare, caută litera “i” – aici vei putea găsi pachetul iBlacklist.

Pasul 4

Selectează “iBlacklist” și instalează aplicația. Odată instalată, apasă pe iconița “iBlacklist” a telefonului tău.

Pasul 5

Când se va deschide aplicația, selectează “blacklist” (lista neagră). Acum mai trebuie doar să introduci numărul/numerele de telefon pe care dorești să le blochezi și să apeși “Enter”. Începând din acest moment, nu vei mai primi apeluri de la numerele pe care le-ai blocat.

Recomandări