Cum să îi anunți pe cei dragi că ești însărcinată?

Cum să îi anunți pe cei dragi că ești însărcinată?

A-ți anunța familia și prietenii că aștepți un copil este un moment emoționant. O poți face în mii de feluri, iar dacă vrei să fii originală trebuie să ai suficientă imaginație.

Iată câteva idei în acest sens:

Cumpără multe baloane

Surprinde-ți soțul! Cumpără baloane simple sau cu heliu, umflă-le și împrăștie-le în dormitor. Cumpără o carte și scrie ceva de genul "Vei fi cel mai frumos tată!".

Tricouri personalizate cu mesaj

Imprimă pe un tricou un mesaj prin care îl anunți că va fi tătic. Scrie ceva de genul: "Ea mănâncă pentru doi, iar el bea pentru trei", "Vei fi tată" , "Vom fi trei", "Peste nouă luni îți voi aduce o minune"... sau dacă ați stabilit din timp ce nume vor purta copiii voștri, puteți să-l imprimați pe tricou. De exemplu, “Alexandra sau Maria va veni în viața noastră!”.

Date importante

Profită de sărbători! Anunță că bebe e pe drum într-o zi specială pentru voi, cum ar fi ziua lui de naștere, Crăciunul sau orice aniversare importantă, precum data nunții sau 14 februarie. Fă anunțul însoțit și de o fotografie de la examenul cu ultrasunete. Nu uitați să surprindeți reacția lui într-un filmuleț sau o fotografie.

Cumpără articole pentru copil

Poți cumpăra o minge sau o păpușă, hainuțe galbene, roz sau albastre, aranjează camera destinată copilului și anunță marea veste ce vă va schimba viața!

Folosește tehnologia în avantajul tău

Trăim în era tehnologiei și totul se poate face rapid și ușor. Puteți face un colaj de fotografii de la logodna, căsătoria sau vacanțele voastre și, în cele din urmă, să adaugi o fotografie cu un copil.
Va fi o amintire frumoasă pentru copilul vostru care e pe drum!

Mesaj pentru bunici

Dacă ți-ai anunțat deja partenerul, urmează bunicii. O masă de familie este un moment bun de a vă anunța părinții că vor deveni bunici. Lasă-le sub șervețel un mesaj scris pe hârtie. Fii inventivă și alcătuiește texte originale pentru fiecare în parte!

Spune-ne pe Facebook dacă ți-au plăcut aceste sfaturi!

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări