Cum să îți reorganizezi viața sexuală în 2018

Cum să îți reorganizezi viața sexuală în 2018

Ai observat cum dacă îți reorganizezi garderoba și să îți faci curățenie în dulap te face să fii mai fericită? Ei bine, ai putea încerca să faci același lucru și atunci când vine vorba despre cum să îți reorganizezi viața sexuală.

Este o ocazie foarte bună pentru a vedea ce funcționează în pat pentru tine și partenerul tău și ce nu, și astfel, puteți învăța împreună cum să îți reorganizezi viața sexuală. De la mici schimbări în rutina voastră zilnică, la aruncarea lenjeriei vechi și până la achiziționarea unor jucării care să aducă sarea și piperul în relație, iată cum poți proceda pentru a face „curățenia de primăvară” în privința vieții tale sexuale.

Care este rutina ta actuală?

Descoperirea fanteziilor și a lucrurilor care te stârnesc necesită timp și, având în vedere că aceste dorințe se pot schimba cu timpul, este foarte important să verifici, din când în când, ce îți dorești și care sunt lucrurile care te atrag. Poți începe prin a scrie pe o foaie de hârtie cum se prezintă viața ta sexuală în acest moment, la care să adaugi care sunt lucrurile care îți plac și care nu, și ce anume ai vrea să experimentezi în viitor. Este un prim pas care te va ajuta să îți reorganizezi viața sexuală.

Dacă ești într-o relație și îți dorești să ai parte de mai mult sex, însă sunteți amândoi foarte ocupați și sunteți nevoiți să amânați mereu pentru weekend, puteți încerca să faceți sex înainte de a pleca la birou.

Dacă faci sex destul de des, dar de fiecare dată se întâmplă aceleași lucruri, iar această monotonie te plictisește, încearcă niște poziții noi.

Dacă simți că apetitul tău sexual este scăzut, fii atentă care sunt lucrurile care te excită și încearcă să le faci mai des.

Cum să îți reorganizezi viața sexuală și să te răsfeți

Dacă încă mai porți lenjerie intimă foarte veche, care nici măcar nu îți mai vine bine, e timpul să scapi de ea. Ai fi surprinsă ce minuni poate face o lenjerie nouă și incitantă. Și nu se limitează totul la a fi cât mai goală, așadar, caută acele piese care te fac pe tine să te simți sexy și încrezătoare și cu siguranță vor avea succes și în ochii partenerului.

Actualizează-ți colecția de jucării

Dacă ai jucării sexuale, asigură-te că le dezinfectezi cum trebuie, cu soluțiile potrivite. Reîncarcă-le sau cumpără baterii noi și asigură-te că le depozitezi la îndemână, în spații prietenoase. Nu strică nici să arunci o privire la ce mai e nou, ce a mai apărut și să mai adaugi câteva jucării noi la colecția ta. Cu ajutorul acestor dispozitive vei putea să ai parte de orgasme mult mai intense. Specialiștii recomandă modelul „luxury rabbit vibe”.

Îndeplinește-ți fanteziile sexuale

Chiar dacă atunci când spui „fantezie sexuală” te gândești la scenarii sado-maso, aproape imposibil de realizat, cei mai mulți oameni își doresc lucruri mult mai simple și mai comune. Nu trebuie să vă gândiți la o scenă din „Fifty Shades of Gray”. Chiar și o partidă de sex în duș poate condimenta relația dintre voi.

Încearcă ceva nou

Dacă nu știi prea bine ce anume te exicită, trebuie să începi să explorezi. Încearcă să te uiți la niște filme pentru adulți și vezi ce anume ți-ai dori să încerci și tu.

Împărtășește-ți dorințele cu partenerul tău

Cel mai bun și eficient mod în care poți să îți reorganizezi viața sexuală este să comunici mai mult, dar și mai deschis, cu partenerul tău. Spune-i exact care sunt lucrurile care te excită și ce ai vrea să mai experimentați. O să fii plăcut surprinsă să vezi ce efect pozitiv va avea genul acesta de comunicare. Sursa

Recomandări