Cum să porți pantalonii scurți din denim

Cum să porți pantalonii scurți din denim

Pantalonii scurți din denim sunt piesa vestimentară must-have pentru fiecare garderobă de vară. Ei sunt confortabili, versatili, eleganți și la modă. Ai posibilitatea să alegi între purtarea de pantaloni obișnuiți sau cu talie înaltă, joasă sau medie. Cu toate acestea, cele mai bune modele de pantaloni scurți sunt cei care sunt ușor largi, ușor purtat.

Așadar, iată câteva idei de ținute care ar putea să te inspire cum să poți pantaloni scurți din denim!

Pantaloni scurți din denim și bluză elegantă

Unul dintre cele mai bune moduri de a purta pantaloni scurți din denim este cu o bluză elegantă. De altfel, o astfel de bluză se poartă întotdeauna în combinație cu lucruri simple. Poți alege o bluză cu accente victoriene, din voal sau un material similar. Merg de minune împreună și te scapă din situațiile în care trebuie să ieși seara în oraș, deoarece sunt o alegere sigură.

Pantaloni scurți din denim și tricou

Poți purta pantalonii scurți din denim cu un tricou relaxat. Poți opta pentru un tricou cu mâneci la modă și accesorii elegante, cum ar fi o geantă de paie. În picioare, optează pentru o pereche de încălțări flat. Și uite cum obții ținuta perfectă!

Pantaloni scurți din denim și cămașă în carouri 

În funcție de locul în care mergi, o cămașă în carouri și botine este o altă variantă potrivită pentru combinarea pantalonilor scurți din denim. Ai un look perfect pentru o seară la terasă în compania prietenilor.

Pantaloni scurți din denim și sacou

Această ținută o să îți placă cu siguranță, mai ales dacă obișnuiești să întorci capete pe oriunde ai trece. Cu sandalele cu toc obții un look chic! 

Înainte de a adopta aceste ținute, ar trebui să mergi puțin la sală, pentru a-ți tonifia picioarele. O pereche scurtă de blugi dă întotdeauna foarte bine pe o pereche de picioare tonifiate și bronzate. În rest, ai toată libertatea din lume să combini și să accesorizezi astfel de ținute.

Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto Deschide galeria Foto

Recomandări