Cum să porţi cămaşa albastră, piesă de rezistenţă în acest sezon

Cum să porţi cămaşa albastră, piesă de rezistenţă în acest sezon

Cămaşa bleu este nelipsită din garderoba de vară a celor mai elegante femei din lume, de la modele, la actriţă şi cântăreţe.

Deşi foarte simplă, cămaşa bleu se adaptează perfect oricărui tip de personalitate, cu condiţia să ţii cont că această cămaşă trebuie, obligatoriu, să fie dintr-un material de calitate - mătase, bumbac, poplin. Evită cu orice preţ materialele sintetice, ca să nu arăţi ridicol!

Fie că alegi să o porţi la birou sau într-o zi de weekend, ţi-am pregătit 10 look-uri din care să te inspiri, folosindu-te de o cămaşă albă.

Dacă eşti o nonconformistă, poţi alege o cămaşă bleu bărbătească. Se asortează perfect cu jeanşii, pantaloni scurţi, colanţi sau fuste scurte.

Indiferent de lungimea fustei pe care o alegi, fie că este vorba de o fustă maxi, midi sau mini, cu siguranţă vei deveni fanul acestui duo, mai ales că fustele întotdeauna au oferit volum liniilor unei cămăşi şi au reuşit să scoată talia în evidenţă, dar şi să ofere un look girly şi elegant.

Pentru un look ceva mai sporty, alege o pereche de sneakerşi foarte confortabili şi, fără prea mult efort, vei arăta mai chic ca niciodată.

Cu ajutorul unui sacou poţi cu uşurinţă să înlocuieşti jachetele în zilele răcoroase. Ai grijă să faci alegerea potrivită în materie de pantofi.

Cămaşa albastră va face combinaţie bună cu o pereche de pantaloni office, drepţi sau conici.

Cămaşă albastră şi pulover. Iată alt mod interesant de a păcăli temperaturile scăzute şi de a arăta fabulos cu ajutorul unei cămăşi. Alege să porţi un pulover pe deasupra şi cu siguranţă vei scăpa de griji! Nu ezita să adopţi cele mai sofisticate lookuri alături de fuste, jeanşi sau chiar pantaloni culotte.

Text: Sabina NICOLAEV

Recomandări